lördag 24 mars 2012

Vackra Gwyneth




Har ni sett Lindex modern preppy-kollektion?
Den är bara så himla fin!! Jag gillar nästan alla plaggen och de där byxorna i vårglada färger som grönt och orange är gudomligt sköna med en perfekt stretch. Sen tycker jag att Gwyneth är otroligt tjusig. Jag gillade verkligen Reese i förra kampanjen men det här är nästan ännu bättre. Enkelt elegant och med en inställning till mode som är lätt att ta till sig träffar Gwyneth och kampanjen mitt i prick för mig. Shoppi, shoppi?

LÖRDAGSKRAM

5 kommentarer :

  1. Gwyneth är verkligen tjusig och hon passar säkert i allt. Det är verkligen läckert med alla pastellfärger, även om det är ovant. Men nu när våren är här skulle det vara kul att äga ett par byxor i en rolig färg.

    Kram kram, mamma

    SvaraRadera
  2. Håller fullständigt med. Lindex har verkligen lyckats denna gången. Ska ge mig till butiken imorgon och kika på det live.
    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  3. Jag köpte den randiga kavajen - sååå mjuk och skön och fin på :)

    Fika nästa vecka? Kraam!

    SvaraRadera
  4. Håller med! Vill ha nästan allt och passformen på byxorna är toppen.

    SvaraRadera
  5. Jag köpte de röda och gröna chinosarna, ljusblå skjorta m mönstrade lappar på ärmarna och den stickade tröjan. Är sugen på den randiga kjolen och klänningen också. Skynda att fynda, det är tydligen en limited collection! Kram Jessica

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥