tisdag 17 januari 2012

Vackert leverne

Foto: Bolaget


Tack för alla hälsningar om glasögonen!
De är verkligen sköna och jag gillar dem massor :D

Annars rör sig något annat i mina tankar idag och det är att det är något visst med uteplatser. I gamla lägenheten hade jag en mysig liten balkong ut mot gatan. Den skyddades av björkar och annat grönlummigt och det var inte många som såg en där. Det var egentligen hur fint som helst och när sommaren började komma smög jag ofta ut dit för att dricka morgonté innan jobbet. Nu börjar en liten tanke om att skapa balkongkänsla på altanen smyga sig på. Det där trånga behöver jag inte ha, men den ombonade, privata känslan skulle jag gärna vilja återskapa.....

...fler olivträd, en rottingfåtölj, ett litet brickbord i någon form....allt för att när våren kommer kunna sitta fint och ta det vackert. Och vet ni vad det bästa är? Vi är snart där!

Kram

9 kommentarer :

 1. Visst är det härligt när man vet att det snart.... går att avnjuta te/kaffe utomhus. Bara januari och halva februari har gått kan man vissa dagar känna att solen värmer lite grand på näsan. Oh,vad jag längtar till de stunderna.

  Kram mammma

  SvaraRadera
 2. Tack tack, det värmer mycket att få så fina ord från dig! Jag blev väldigt glad när jag läste din motivering till awarden, läste upp den för maken direkt :)
  Jo, tro det eller ej men vi bestämde oss direkt i butiken. Kolla inlägget från fredagen 13:onde. Det blev lite större båge till honom också denna gång. Och nu är det jag som går o oroar mig i väntan på bågarna ;)

  En sån där ombonad uteplats vill jag gärna ha också. Har pplaner på att bygga en lummig pergola med tiden. Visst är det skönt att våren faktiskt är ganska nära.Låter så härligt att ta med morgonteet ut!

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Håller med, så vackert kram

  SvaraRadera
 4. Jag längtar också till man kan vara ute och pyssla och fixa. Men som du säger, snart är vi där (även om det känns långt dit just idag...).

  //Johanna

  SvaraRadera
 5. Kämpar fortfarande efter den ombonade känslan på min altan - håller tummarna att jag ska lyckas få till något i å. jag tror det är tak som fattas ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 6. Vilket mysigt skapande du har framför dig :)
  Vad fin du är i dina glasögon :)

  Må så gott !
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Jag skulle också vilja kunna gå rakt ut på vår uteplats. Men det blir nog för kostsamt att byta både element och fönstersektion. Men drömmar ska man ha.

  Anita

  SvaraRadera
 8. Åhh, jag hoppas verkligen att vi snart är där!! Vilka underbara fönster på bilden, superfint. Och att göra i ordning på en uteplats eller balkong är bland det roligaste jag vet faktiskt. Det blir en lite oas, en plats att njuta på.....med sitt morgonte till exempel. Visar min favorit från IKEA just nu på min blogg, just en rottingfåtölj. Den kanske hade varit något för dig och din uteplats?
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 9. Ja... men inte nog snart, haha! Var ute en sväng i dag och kände mig så frusen, brr!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥