torsdag 19 januari 2012

Underbara uteplats

Bild lånad från boken Under bar himmel

Och tankarna kring sommar och uteplatser fortsätter...
Jag minns att jag förra sommaren provbläddrade i boken Under bar himmel och blev lite kär. Här finns många fina utemiljöer med precis den rätta vardagsrum-som-inne-fast-ute-känslan. Redan då var jag inne på bänkar längs med ena altankanten och kanske är det något att ta fasta på till sommaren. Det och en pergola där jag kan ha kryddor och annat smått och gott och kanske även den väl ombloggade rottingfåtöljen Storsele från IKEA. Eller Byholma/Marieberg?

Är det bara jag eller har även ni börjat drömma lite försiktigt om altan- och trädgårdsliv? Jag vet att det är lite tidigt men fastnar en tanke så gör den. Och det gäller även den om en liten katt som går och mjauar därhemma. Men det är en helt annan historia för en annan dag.
   


FIN TORSDAG! 

4 kommentarer :

 1. Alltid lika härligt att kika in här hos dig..

  kram

  SvaraRadera
 2. Så fint och härligt med alla Josef Frank tyger, stolen är så snygg kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder men jag är inte riktigt där än..... i funderingarna kring uteplatsen. I morse var det massor med vit snö som fallit under natten så de funderingarna lär nog vänta ett tag till ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 4. Längtan efter trädgård och uteplatser bor väl inom mig också. En kopp kaffe på trappavsatsen fullt påklädd med jacka och så. När första vårsolen kommer. Det är också något jag alltid njuter så av. Vi har massor att längta till.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥