söndag 8 januari 2012

Rabens Saloner first collection 2012

Bilder: Rabens Saloner


Har ni en skön söndag?

Efter att ha varit ledig så mycket som jag har är det nästan oundvikligt att man hamnar i en behaglig bubbla av lata morgnar, långa promenader, skön shopping och som grädde på moset...långa kvällar med film och en påbörjad resa i matlagningens ädla konst. Så nu sitter jag här med en massiv jobbångest och vet inte riktigt hur jag ska dämpa den. Jag skulle kunna jobba en stund för att lätta på trycket imorgon men på något vis kan jag bara inte förmå mig till det. Att starta min jobbdator (bloggar på killens) känns helt oöverstigligt jobbigt.  Nån som känner igen sig? Blä!


Något som distraherar för stunden är iaf att drömma lite om Rabens Saloners vårkollektion. De gör så mjuka och fina kläder och jag älskar stämningen i deras bilder. Den här kollektionen får mig att tänka på skuggiga verandor och cigarrök som slingrar sig upp mot långsamma takfläktar - me likie!Ha en fin kväll!

PS1. De där Yankee candlesen är väldigt beroendeframkallande! Jag finkammar just nu nätet efter nån webshop med bra rabatt :D Om ni har nåt tips får ni gärna dela.
PS2.  Tack för alla fina hälsningar! Det är alltid så roligt att läsa vad ni tycker och visst är det spännande att se om man fått någon ny :D

4 kommentarer :

 1. Så mycket snyggt!!! Underbara bilder...Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej,

  lagom till att det är dags att börja jobba igen så är jag tokförkyld. Ajaj. Dämpar ju inte direkt ångesten när jag varit ledig i över två veckor - långt jullov. Imorgon är det dags att återgå till verkligheten.

  Om du hittar någon bra rabatt på de där härliga ljusen så tipsa!

  kram!

  SvaraRadera
 3. Förstår att det inte känns jätte lockande att gå tillbaks "alle redan" till jobbet. Jag vill tacka för den fina halsbandet som jag fick av dej! Jag ska ha på mig detta när jag jobbar tänkte jag =)

  Kramar Annie

  SvaraRadera
 4. Å vilken känsla i de där bilderna, så ljuva och vackra. Skuggig altan var verkligen bra beskrivet. Kram Linda

  PS. hoppas första arbetsdagen kändes ok trots jobbångesten igår.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥