lördag 3 december 2011

Klappar och presenter
Lördag!

Idag innebär det adventskalender, ris à la malta, lussekatter och innekurande. För inne vill man vara när det tokblåser och regnar på samma gång. Samtidigt är jag ruskigt sugen på att ta mig ut för att köpa de sista julklapparna. Har ni allt under kontroll? För mig är det några kvar och de är till familjemedlemmar som alltid är lite svårare än de andra. Men jag har en tanke om att jag kanske kan hitta dem i lokala köpcentret så det får det nog bli, en liten tur till Kungsmässan och en god kaffe tillsammans med alla andra julshoppare.


Men idag är det visst inte bara klappar till andra som gäller.... 
I brevlådan låg nämligen ett paket till mig från finaste Loellan. Och det var så tjusigt! Lyxigt skira underkläder kan ju höja tempen på vilken grå lördag som helst. Massa tack! Kram och klapp

5 kommentarer :

 1. Wow så fint!!! Det här vädret lockar verkligen inte ...här har vi bestämt oss för att stanna hemma. Julmarknaden på Stora Holms säteri kanske vi kan gå på imorgon. Är det Lill-Berit som blåst in? Det av grannens plåt från taket landade på vår altan - tur att ingen var ute. Vi tänder ljus & i brasan och har innemys. Hoppas att du hittar julklapparna. Jag har klickat hem dem mesta.

  SvaraRadera
 2. Ååå så läckert! Vad roligt att få adventspresent sådär :) Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Åh vilket lyxigt fint paket, oj, jag har mycket klappar kvar att köpa, gillar också Kungsmässan. Ha en riktigt härlig lördag

  SvaraRadera
 4. Är inte riktigt klar emd juklapparna jag heller men jag avstår oftast helgshopping och fixar med det på luncherna i stället. Fin julklapp du fått och din andra hälft därhemma är nog lika glad för den också ;) I alla fall när den sitter på dig!

  Kram F

  SvaraRadera
 5. Du tog hem den fina vinsten du, turgumma!

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥