fredag 30 december 2011

GrodprinsenHär pågår förberedelser inför morgondagen, 
La grande finale! 

Kläder ska väljas, bord dukas och efterrätter provsmakas - inte så dumt eller hur :D I år har vi ett väldigt bra festupplägg som innebär att alla har hand om varsin del av nyårskvällen. Så förutom fördelen att man delar på ansvaret, är det också rätt spännande att se vad folk har hittat på. Efterrätten, som är min del, är spikad men resten är jag himla nyfiken på. Ett som är säkert är iaf att kvällen verkar bjuda på vad jag tror är den godaste menyn hittills. Spännande och roligt ska det bli!

Något annat som är spikat är att jag ska ha den här ringen som jag hittade på en butiksutförsäljning i Kungsbacka. Märket är Plain Vanilla och jag kan inte förstå att jag inte sett det tidigare. De tillverkar visst både smycken och kläder och jag gillar verkligen smyckena - skogsdjur i stort format är ju jättefint! 

Ha en fin kväll! 

6 kommentarer :

 1. Vilken fin grodring, söt och tuff på en gång.
  Vi har samma upplägg kring nyårsmaten, känns bra att inte ett par behöver stå och fixa allt. Vi står för förrätten, ska prova ett recept jag hittat hos Bara en kaka till. Ska bli spännande.
  GOtt slut och GOTT NYTT ÅR!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jättebra upplägg, vi kör precis samma, men vi är inte världarna. Jag står också för efterrätten, chockladfondue... :)

  Jättefin ring!!

  GOTT NYTT ÅR!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. pussar du den kanske det blir en prins men honom har du ju redan!

  Gott Nytt År, kram Tina

  SvaraRadera
 4. Men vilken snygg grodring!!! Då har du ju alltid en backup, en prins i beredskap i fall att det kan komma och behövas;) Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en härlig nyårsafton!

  Gott Nytt År!!! Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Verkligen en speciell och personlig ring! Här ska jag strax laga förrätten till vår middag. Det blir hummersoppa.

  En riktigt fin Nyårskväll och Gott Nytt År önskar jag dig. tack för all fin inspiration som du delar med dig av - det har varit underbart roligt att lära känna dig. Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥