lördag 31 december 2011

Gott nytt år!Redo för det nya?

I vanliga fall brukar jag bli lite nostalgisk när jag tänker tillbaka på allt som hänt under året och på något vis vilja bädda in de finaste minnena någonstans i bakhuvudet för att vara säker på att inte glömma dem. Men i år tror jag faktiskt inte att jag behöver det för 2011 har för mig varit fotograferandets år och då menar jag inte bara högtider och semestrar utan även vardagsguldkornen. Och just det här året har faktiskt varit himla fint på många vis....

Första året i nya huset, en helt underbar vår och sommar med lyxigaste Greklandsresan, en fin höst med soliga morgontidningar på framsidan, weekend i Rom och en vacker jul. Nu återstår så bara att se vad denna nyårsafton har att bjuda på.

Så i takt med att hemmet börjar se representabelt ut börjar det bli dags att ge sig iväg och handla det sista och sen till frisören för att bli fin inför kvällen och det nya året. Visst ska det bli spännande!?

En strålande avslutning på 2011 önskar jag er.
Vi ses igen 2012!

6 kommentarer :

 1. Så fint! Önskar dig ett riktigt gott nytt år kram

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt år till dig också!

  KRAM Tina

  SvaraRadera
 3. Tack för all fin inspiration du bjudit oss på under 2011! GOTT NYTT ÅR så "ses" vi igen 2012!
  Ha en fin afton!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år! Jag håller med Linda ovan...stort tack för alla fina inlägg och inspiration du ger oss. Hoppas att vi får till en date i Götet snart :-) Ha en riktigt fin kväll!

  Kramar Jessica

  SvaraRadera
 5. God fortsättning! Hoppas att ni hade en mysig kväll igår.
  Det har varit kul att hitta hit till dig. Vi fortsätter ses under 2012! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥