fredag 9 december 2011

Fredagsdrömmar

Untitled from bynord on Vimeo.



Jag hittade den här underbart drömska filmen på by nords hemsida och kände att den passade fint en vindpinad och ruskig fredag som denna. Men det kanske bara är här på västkusten man lever farligt :D Hur som, så tycker jag att en sån här dag bäst spenderas framför brasan, med en pläd och kärleken eller med vännerna. Vänner träffade jag förresten i förrgår och det var hur mysigt som helst. Både jag och S har sambos som gillar TV-spel så när de parkerade sig i deras jättefina nya TV-rum, smög S och jag oss ner för att kolla Bridesmaids. Trots grabbarnas skepticism var den faktiskt både rolig, charmig och även lite fin och jag gillade massor.


Ikväll ska killen dricka glögg med jobbet och se när ljusen tänds på Götaplatsen i Göteborg. Jag ska istället fortsätta julklappsrimmandet som vi började med igår men som visade sig knepigare än jag trott. Roligt och mysigt är det iaf och lägg till lite glögg och en lussekatt på det så är det guld!


Fin fredag till er!

6 kommentarer :

  1. Ha en riktigt fin fredag! Här blir det inomhusmys i rusket!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med rimmandet och ha en mysig helg! Kramar Maria

    SvaraRadera
  3. Trevlig helg finaste!
    Hoppas vi inte blåser bort...
    Snart så ses vi hos dig, iiiii så skoj!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej Mia!

    Hoppas vindarna lugnat ner sig och att du vågar sticka ut näsan idag. Här blåser det fortfarande en del, men det är uppehåll. Pappa och jag håller på med rim, vi har tyvärr fastnat totalt, men det kommer säkert något bra till slut.

    Ha en skön helg

    kram mamma

    SvaraRadera
  5. Den filmen vill jag så gärna se. Måste nog köpa hem den.

    Ha det fint

    SvaraRadera
  6. Hej finaste!
    Tusen tack för idag, så mycket gott och mysigt att ses!
    Ert hus var så fint, skulle gärna kunna tänka mig att bo i ett liknande. Skönt att inte ha så mycket tomt som måste skötas...
    Hoppas ni får en mysig kväll, och en fin start på veckan!
    Kram Lotta ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥