fredag 23 december 2011

Dan före dan ♥Så går man här och väntar. 
Och längtar.

För är det inte så att man fortfarande minns hur spännande det var att som liten klämma paket och räkna ner tiden tills man skulle gå och lägga sig med vetskapen om att det nästa gång man öppnar ögonen är julafton. Minns ni? Var ni också så pirriga att det var lite svårt att somna? Smög ni också upp före alla andra på morgonen för att beundra julgranen och invänta dagens början?

Runt jul känner iaf jag mig som ett barn igen och även om jag kanske inte direkt klämmer sönder paket längre   ser jag ingen skada i skaka dem lite försiktigt. Och jag älskar att träffa familjen och att man samlas och har en riktigt fin dag tillsammans. 


Därför går jag nu här, lite otåligt och väldigt förväntansfullt, och räknar timmar. Men nuförtiden gör det inget om kvällen blir lång för halva glädjen är just själva längtan. Och vänta...det gör jag så gärna tillsammans med kärleken i vårt julpyntade hus.

Kram alla och fin kväll till er!

6 kommentarer :

 1. Hej Mia!

  Pappa, Zixten och jag har en ovanligt lugn och fin kväll, dan före dan, och vi längtar efter er så mycket. Men snart kommer ni och vi skall ha en fin jul tillsammans.

  Välkomna!

  Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Visst är det en dag med spänning och förväntan, kanske mest för de små här hemma men det är underbart att se hur mycket de längtar till Julafton. De är så pirriga och håller på att gå upp i limningen. Igår hade vi rimstuga så ikväll blir det bara mys med uppesittarkväll i bakgrunden. Ha en mysig kväll och en fin julafton imorgon!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Jag är precis likadan! Nog har jag varit där och klämt lite redan, och pirret ligger i luften, både hos de små här hemma och mig själv!

  Ha en riktigt fin jul!

  SvaraRadera
 4. Ville bara titta in och önska en fin helg! Var också lite nyfiken på ifall du bestämt dig för glasögonen. Du kommer nog snart fram till ett beslut. Men visst är det så att om man blir kär direkt så brukar man falla tillbaka på dom till slut ändå :) GOD JUL !!! Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Kikar in och önskar dig en fin helg med mycket kärlek och paket...:

  Tycker om dig!
  Kram Loellan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥