lördag 12 november 2011

Julkänslor

Foton: Bo Bedre

Godmorgon!

Hoppas att ni alla sovit gott. Här gnistrar frosten och solen som håller på att gå upp kastar små prismor från grässtråna - vackert som bara den! Om jag inte hade varit för morgonfrusen hade jag säkert gett mig ut för att fota men nu får jag istället visa några bilder från ett danskt vinterhem. Egentligen är det ett julhem men det syns det faktiskt inte så mycket av, eller vad säger ni?

Även om det faktiskt är ett tag kvar till jul känns det som att det går så fort. Kan ni förstå att det bara är två veckor till advent? Hur som, så har jag faktiskt lite julstämning såhär på morgonen. Och om det är frosten, vinterhemmet eller Sarah Dawn Finer som just sjöng Angel i TV4:as nyhetsmorgon vet jag inte, men mysigt är det och jag kurar upp mig lite mer i soffan och låter dagen och kärleken vakna ♥

8 kommentarer :

 1. Jättefint hem, jag har också väldiga julkänslor, så härligt men skall försöka hålla mig till advent med pynt, julbak etc önskar dig en härlig lördag

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder från (jul)fina hem!
  Såg och lyssnade också på Sarah i förmiddags, vilken pipa hon har...har inte plockat fram julmusiken än, men det kommer nog nu i veckan. Mina favoritet är Peter Jöback och EMD:s julskivor.

  Hoppas du/ni har en lugn och skön lördag!
  Kramen Loellan

  SvaraRadera
 3. Här har det varit en sådan otrolig dimma idag - helt makalöst! Gav fina fototillfällen men jag var lite orolig i trafiken, en del tänker ju tyvärr inte på att sakta ned...

  SvaraRadera
 4. Otroligt fint vinterhem! Gillade allt. Här var det också vinterkänsla imorse med frosten. Helt galet att det bara är några veckor kvar till advent. Om en månad köper vi julgran. Hur avlägset känns inte det?

  SvaraRadera
 5. Gillar också bilderna..
  Mina julkänslor smyger sig också lite närmre, mossade till några julrosor och hyacinter i Shedet igår. Som S kriver, julgran ska snart köpas, oj så fort det går!

  kram

  SvaraRadera
 6. Det var väl inte du som glömt dammsugaren?!

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Ja, julkänslorna börjar komma krypande nu. I helgen drar jag igång "stora julbaket" och jag tror nog att lådorna med julpynt får kommer ner från vinden. Måste ju inventera lite och se vad jag har för något. :-)

  Hoppas ni har en fin start på veckan!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥