onsdag 2 november 2011

Jag ligger efter...eller före...eller?
Hej onsdag!

Är det någon mer än jag som är lite allmänt dagvill?
En torsdagskänsla har förföljt mig hela dagen och även om det inte är så fel med tanke på att jag är ledig på fredag, ställer det ändå till med en del på jobbet. Möten som nästan missas och rapporter som är före sin tid. Nej, så kan man inte ha det och det är tur att morgondagen är sista jobbdagen den här veckan.


Vad mer är att jag ligger lite efter med mitt tidningsläsande. De senaste två veckorna har jag ofta försvunnit i boken Slutet på mrY och det har jag gjort att jag inte kommit igenom de senaste två numren av favvoinredningstidningen Plaza interiör. Men nyss såg jag att det i förra numret fanns ett så fint hem som jag bara var tvungen att visa några bilder från. Ni har kanske sett det men det tål att ses igen. Just den här stilen ligger så nära min egen önskan just nu att jag nästan klappade händer när jag vände blad. Fint!!!


Fint och fräscht, varmt och mysigt och med ett ganska feminint sovrum - håller ni med? 
Jag älskar jord- och naturfärger men även puderrosa, varmbeige och ljuslila...gärna med metall och pärlor...ååååh. 


Förresten, har ni varit inne på Hemtex på sista tiden? Jag var inne idag och kan rapportera att de är en guldgruva för alla som gillar silverstänkta julsaker. De hade verkligen supermycket fint och jag blev kär i den här pläden. Det bilden inte visar är att den på andra sidan är fint ljusgråblå. Det var nästan tur att jag hade lite bråttom för annars hade jag nog blivit några sedlar fattigare :D

Ha en fin kväll!

3 kommentarer :

  1. Har sett det där reportaget - verkligen fint! Tack för tips om Hemtex, har inte varit där på länge. Finns ju här i Toooslanda så lätt att ta ett stopp förbi. Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  2. Ja vet! Föll också för det där repotaget :o)

    SvaraRadera
  3. Det där hemmet fastnade jag också för! Så läckert! Kan bara hålla med hemtex har verkligen har snäppt upp sig!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥