lördag 19 november 2011

Busy bee



Julstämning på G!

Jag älskar julen och även om min längtan inte är på värsta Adolphson-Falk-manéer, är den ändå inte att förringa. Jag älskar dofterna, ljusen och färgerna och igår kunde jag liksom inte hålla mig längre. Det var helt enkelt dags för lussebullsbak!

Så nu sitter jag här med några stycken i magen och funderar på om jag ska dubbla insatsen med en kopp lusseté (om ni ännu inte smakat är det ett måste, det är så himla gott). Men jag ska nog hålla mig, vissa saker är heliga och jag tror att lussetéet tillhör kategorin som får vänta ännu en vecka :D




Lusebullar är inte det enda jag hunnit med i helgen. Imorse blev jag så sugen på en förändring så jag tonade håret. Inte en dag för tidigt! Bye bye utväxta slingor - Hello varmbrun kalufs. 

Men nu är det dags att starta dagen på riktigt och jag och min nya hårfärg ska pallra oss iväg till Mio. I deras senaste reklamutskick såg jag så fina får- och renfällar och massa annat tjusigt att jag bara måste få klämma och spana på riktigt.

Ha en härlig dag!

8 kommentarer :

  1. Åh va gott med lussebullar! Hoppas att du får en toppen helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Åh Lussete låter som något jag skulle köpa till SysterYster ( är ju ingen riktig tedrickare själv) Och lussebullar - så mysigt!!!! Har funderingar på pepparkakor men bestämde oss för en äpplekaka i helgen. Min man säger att han aldrig smakar min världsberömda Dola di Mele. Så en sådan får det bli.

    Apropå fårfällar så köpte jag i veckan två små runda sitsar i fårskinn på Rusta, efter tips hos Sara vill fara. 99 kr på kampanj och de värmer finfint på 7anstolarna på morgonen. De kan vara lite kalla på morgonen under vinterhalvåret.

    Ha en finfin dag!

    SvaraRadera
  3. Åhh så gott, jag ska försöka ta mig tid och baka en sats i morgon- längtar efter doften och att få sätta tänderna i en bulle;) Tet måste jag testa. Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Tänker nog rulla mig några bullar imorgon, faktiskt. Kusinen hade hackad mörk choklad i sina lussebullar förra året. Tror det blir så hos mig av halva degen!

    kram

    SvaraRadera
  5. Lusse te blev jag nyfiken på. Jag undrar just vart man kan köpa detta te. Ha en fin kväll

    SvaraRadera
  6. Mmmm, ser sååå gott och inbjudande ut!
    Hoppas ni har en härlig helg vännen.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  7. Kollade fårskinnen på Mios hemsida. Ser riktigt fina ut. Och bra pris!

    Lussete, vart köper du det? Jag har noll koll på te ...

    SvaraRadera
  8. Å vad mysigt! :) Älskar lusebullar!!! mums :P :) XO

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥