onsdag 19 oktober 2011

När man hittat hemI mitt vardagsrum för en stund sedan...

Puttrande panenggryta vars ångor får det att vattnas i munnen 
En oläst übertjock inredningstidning som vid en snabbtitt ser mycket lovande ut
Några chokladbitar, bortglömda i en vecka och nu plötsligt upptäckta igen
Obligatoriska tekoppen att dricka och värma händerna på
Nya lilla olivträdet på sin plats vid altandörrarna
Höstgardiner som silar sista eftermiddagsljuset


Jag älskar de här sakerna och bara tanken på att de alla är så enkla och inom räckhåll gör mig så himla glad. Om det är så att min förvandling från citypingla till hemmakatt på lugna gatan har något med saken att göra ska jag låta vara osagt men mysigt är det! 


Förresten, Fuegodansen som jag var på igår.....det visade sig vara Friskis och svettis svar på Zumba och ni kan ju bara tänka er. Under en timma ägnade sig en jättegrupp (de flesta kvinnor) åt some serious bootie- and boobieshaking. Jag kan rapportera att det inte är något för den som är lagd åt det pryda hållet och första kvarten upplevde jag något som mest kan liknas vid skamsenhet. Skamsenhet över att inte kunna hänga med i ett enda steg och frustration över att snurra åt helt fel håll och att varken se eller höra vad man skulle göra. Men så bestämde jag mig för att bara köra på och hoppa runt lite så att man iaf fick tränat och då blev allt mycket roligare. I slutet var jag hur glad som helst över att ha gått dit och även om mina ryckiga rörelser var långt ifrån sensuellt smidiga fick jag nog ändå till ett och annat steg och revansch väntar!!


Ha en fin kväll!

5 kommentarer :

 1. Vilken härlig känsla. Att hitta hem är gott att få göra.

  Så fint ni har det.

  Ha det bra

  SvaraRadera
 2. Hej fina!
  Det ser såå mysigt ut där hos dig.
  Ser fram emot att hälsa på, har mailat dig.
  Ha en härlig helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Förstår att du hittat hem ;) så mysigt ni har det. Angående Zumba och Fuego så är det just det som är så skönt att man inte behöver göra exakt rätt det är bara att dansa och ge gärnet, sen kommer det säkert fler och fler korrekta steg med tiden...kör hårt!

  Kram F

  SvaraRadera
 4. Ja så känner jag också vad gäller en mysig stund hemma med en tidning och en kopp te elkaffe och några chokladbitar då njuter jag!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Dagliga smulor23 oktober, 2011

  Mysigt! Men oj vilka fina gardiner, vart har du köpt dom?

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥