tisdag 18 oktober 2011

Gotländsk pärla

Foto: Anna Kern för Sköna Hem


Har ni sett det här Gotländska hemmet innan?
Jag känner igen det, men är inte säker. Det är iaf underbart rofyllt och jag hade inte tackat nej till att just nu krypa upp i en fårskinnsklädd stol och värmt mig framför brasan. 


Rått och kargt men ändå ombonat och välkomnande. Det känns som en hårfin balansakt som jag tycker att man lyckats bra med. Tydligen så hittade familjen Israelson huset mitt ute i ingenstans och har renoverat i flera år. Jag kan bli så imponerad av sånt....jag tycker att det är nog med pyssel och en aldrig sinande ström saker att göra även med ett nästan nytt hus. Men så har de också helt fått sätta sin personliga prägel på Månpalatset (som de kallar huset) och visst är det speciellt!?
Nej, nu är det dags för mig att rusa!
Jag ska nämligen till gymet för att testa något helt nytt - Dans Fuego.
Visst låter det spännande?

Jag är inget under av koordination och ser framför mig hur jag snart kommer att flaxa runt och försöka följa med i rörelserna som de andra säkert redan hunnit öva in. Som tur är ska vännen S också dit så vi får väl skratta med varandra när vi gör nåt extra lustigt :D Roligt ska det bli iaf!


Kram på er!

4 kommentarer :

 1. Lovely!
  Hoppas du har en kul kväll på gymet. Jag ska bänka mig i soffan...
  Kram Lotta ♥

  SvaraRadera
 2. Hoppas det gick bra! Vad är det för slags dans?

  kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Visst är det galet snyggt! Det har liksom lyckats så bra med balansen mellan rustikt och stilrent samtidigt. Och alla de där fårfällarna är ju underbara. Hoppas det var skoj att flaxa en stund ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Såg de där fina bilderna hos bloggen Torslanda tror jag men ibland snurrar det i huvudet av all bilder i olika bloggar man besöker men otroligt fint är det - ett riktigt hösthem. Hoppas det gick bra och var roligt på dansen, Fuego låter som lite likt Zumba?

  Kram F

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥