måndag 26 september 2011

Fabrikens moodboard
Hej fina!


Nu drar Fabriken igång igen för säsongen och först ut är tema moodboard. Man ska alltså skapa sitt eget moodboard: samla ihop bilder, klipp och ting som tilltalar en, fota det och och lägga upp det på Fabrikens hemsida. Sen är det bara att surfa runt och frossa i alla kreativa bidrag! Härlig idé eller hur?

I den här moodboarden har jag försökt samla saker som jag gillar just nu men även mer generellt. Gott kaffe går alltid hem liksom mode, inredning, sötsaker och vackra bilder. Färgskalan får gärna vara dovt grålila med naturmaterial och inslag av kontraster som hallonrött. Höstmysigt och stillsamt :D
När jag skulle skrida till verket med min idé insåg jag plötsligt att jag nog ofta gör moodboards utan att egentligen tänka på det...med magneter på kylskåpet, med klämmor och tidningsurklipp i arbetsrummet och med tavlor, scarves och hattar i vardagsrummet. Jag är en sån som aldrig slänger en inredningstidning (man kan ju komma att ha användning för det där fina uppslaget) och älskar att förändra blickfången här i hemma. Här är dock en sammanställning som blev förevigad. 


Nej, nu ska jag få lite annat ögongodis i form av Leila i Frankrike.
Herregud vad gott det ser ut!
Kram på er!

6 kommentarer :

 1. Snyggt!!

  Ha en skön kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint. Tänk vad snyggt det är med valnötter!!

  SvaraRadera
 3. Fint! Detta var nog den "smaskigaste" moodboarden hittills ;) //Petronella

  SvaraRadera
 4. Jätte fint mood board!!

  SvaraRadera
 5. Vackert och inspirerande! Man får så många idéer av alla fina moodboards. Kanske jag borde knåpa ihop ett också... :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥