torsdag 15 september 2011

Egen skilodge?Good evening ladies!


Hoppas att ni haft en skön dag. Min dag började sådär med massa magont. Men efter en spännande eftermiddagskurs, en promenad i solen och ett besök hos frisören både mår och ser jag mycket bättre ut :D Förresten, hur gör de egentligen de där frisörerna? Magiska händer? Lookie-lookie? Jag kom in med ett sommarslitet rufs och gick därifrån med en rak, blank Jennifer Aniston-frisyr. Känner ni er också lite extra snygga när ni just klippt er, eller är det bara jag? Lyxigt känns det iaf :D


Men vet ni, nu är det faktiskt höst på riktigt och jag får osökt en massa bilder av dunvästar, rödoranga löv och ångande temuggar i huvudet. Mysigt eller hur? Sen såg jag att Mio i sin nya katalog säger att man med enkla knep kan skapa sin egen skilodge och gick igång totalt. Jag vill också ha ett cosy-American-dream-inspirerat hem! Renfällar, fårskinn och sprakande brasor - me likie. För mer inspiration i den här stilen, starta videon ovan.
Kram och ha en skön kväll!

5 kommentarer :

 1. Ja, jag har också reagerat på Mios nya bilder, så snyggt !

  SvaraRadera
 2. Jag säger ja tack till en egen Ski Lodge!! Tänkte kanske ha det lite så i sovrummet i höst och vinter, vad tror du om det?

  Jag tycker också att Mios höstkatalog är fin... :-)

  Imorgon ska jag till frissan och klippa mig samt färga håret och jag känner mig som du, lite extra fin när jag går därifrån.

  Ha en fin kväll!!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Sååå mysigt, me like!
  Skulle också behöva ett besök hos frissan, man känner sig ju alltid lite extra fin efter, ler.
  Jag får komma med min risbuske på bloggträffen, fniss, men det blir nog kul ändå!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tänk om man haft frisörens magiska fingrar... :) Nog känner man sig alltid lite extra fin när man trippar från frisören nyklippt och nyfönad! Skulle behöva besöka frisören själv och få toppat mina sommarslitna testar.

  Fin fint ifrån Mio, så där hade jag gärna haft det hemma i vinter!

  Kraaam Bella

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt!
  Det är så skönt när man varit hos frissa, den känslan går inte av för hackor...
  Har mejlat dig, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥