söndag 17 juli 2011

Speedsemester
Allt snurrar snabbare och för er som precis som jag inte åkt Hurtigrutten kommer här en version på fem minuter. Speeddating, shopexpress och nu quickcruise :D Fast jag blir nästan ännu mer sugen på att faktiskt åka när jag ser filmen. Det ser ju galet vackert ut!


Filmen nedan är från Georgia Aquarium som har världens största tank med hajar och djävulsrockor. Det är i samband med Discoverys Shark week som filmen lagts ut.
Och för er som är suckers för berg-och-dal-banor...håll i hatten för här kommer en åktur i världens brantaste bana i Takabisha!
Kram på er!

5 kommentarer :

 1. Tack för det Marit, nu är jag både salig och åksjuk;) Hurtigrutten står på min "bucketlist" så det var kul att få se, hajfilmen kunde jag inte få igång, och i bergochdalbanan dog jag.....hua vilken hemsk, när man står där uppe och inte ser vart vagnen ska åka. Kram på dig Johanna

  SvaraRadera
 2. Oh my, här gick det undan!
  Den där sista dödsmaskinen var helt sjuk, trodde inte mina ögon när den stannade till på toppen..och vad det sedan ledde till!
  Mina föräldrar åkte Hurtigrutten och var supernöjda, vackert var bara förnamnet.

  Puss o kram!

  SvaraRadera
 3. Ha ha, vilket roligt inlägg! Precis vad jag behövde då jag ligger i sängen med ryggskott.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 4. Oh yeah...:)

  Gillar dina bilder från Göteborg. Staden i mitt <3 Ska spana in lamporna, åh vad fint det ser ut!

  Vad sommarfin du är på bilden!!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Jag väljer berg och dalbanan, den var helt underbar och det killades i magen fast jag satt på kontoret. Det lilla stoppet på toppen var skönast - verkligen en "teaser". Grattis till semestern - ha det underbart!!!

  Kram F

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥