lördag 16 juli 2011

En stund på stan

Sol på Södra Larmgatan.
När det är så här fint kan det nästan kännas som utomlands. Till höger ligger Espressohouse där jag har spenderat nästintill oanständigt många timmar och kronor :D Idag blev det dock inget kaffe för det fanns lite ärenden som skulle hinnas med.
Hej i värmen!Hur bra timat var det inte att vädret just på min första semesterdag plötsligt bestämde sig för att slå om till värme igen?!

Lite lätt vin- och sommarrusiga bokade vi igår biobiljetter tills idag (hur tänkte vi? sommar+sol=strand eller?) så dagen har tillbringats i Göteborg. Måste dock säga att det, trots viss skepsis imorse, var ett kanonbeslut. Sand mellan tårna och havssaltat hår kommer vi ju att få massor av ändå helt snart och jag verkligen älskar Götet på sommaren.
 
Jag älskar Le pain Francais vaniljbriocher och öppna atmosfär och
jag älskar Vasagatans lampor som får mig att känna mig som Alice i underlandet.


Jag älskar också sommarbuketter och blomstreraffären med hunden.
Sen kan jag bara inte låta bli att vara kär i området kring Saluhallen. Så fint det har blivit och så många bra ställen där finns att bara stanna till på eller fördriva en hel eftermiddag och kväll på.

Magasinsgatan hann vi inte till, men jag gillar den med...och Haga och Linné och Södra vägen ;) 

Nu småpackar jag lite förstrött samtidigt som jag testar olika ordspråk eller roliga texter till tavla nummer två. Ettan ser ni HÄR  men den ser inte riktigt likadan ut nu för jag har fyllt i vissa ord. Pics kommer snart...Ha en skön kväll fina ni!
Kram, kram


6 kommentarer :

 1. Det där franska fiket gillar jag också! Nu var det längesen vi var i Göteborg och strosade men fick sug nu av dina bilder :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Min favvo butik är just Casa Linné, tänk jag var där igår på samma gata...

  Kramen på dig!

  SvaraRadera
 3. Åhh det där franska fiket är ju så mysigt! Verkar som du har haft en kanondag. Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga citybilder - känns som evigheter sedan jag var inne i stan. Nu fick jag en längtan. Det får bli en dag snart.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar Göteborg, njutbar stad.

  Ha det fint

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥