lördag 30 juli 2011

Kaffe, en god bok och så något sött!






Vad jag älskar semester!

Vi har kommit in i en vana där killen är uppe sent men jag somnar för att sen vakna tidigt till några gyllene timmar helt för mig själv. Jag tror att det är viktigt det där, att ge varandra tid att göra precis vad man själv vill ibland. 


Den här morgonen satt jag i skuggan av körsbärsträdet och läste och drack kanelkaffe och avnjöt sötsakerså att det bara bubblade i mig av välmående. När snälla föräldrarna var här senast lämnade de diverse läckerheter som macrons, praliner, mandelskorpor och champagne.....det  sistnämnda kändes det lite för tidig för men det andra tyckte jag passade perfekt i magen en stund som denna :D


Jag verkligen älskar att se gatan vakna och utbyta några morgonfraser om vädret med grannen som rastar hunden. Jo, ja, nickar vi, det blir nog fint idag med och nu ska jag steka ägg för att göra mackor till dagens utflykt. Vi tänkte se oss om i Kungsbackaområdet och förhoppningsvis bada i den vanligtvis rätt kalla men vackra Lygnern. 

Ta hand om er!

9 kommentarer :

  1. Champagnefrukost är inte dumt, så länge man inte behöver köra förstås..
    Området vid Lygnern är så vackert men gillar inte att bada där. Blir spännande o höra vad du tycker, kanske hittar ni ett bättre ställe än vad jag gjort.
    Jag är hemma o ledig fram till tis-ons, vill gärna träffas. Måndag passar mig bäst, vi hör med Lotta.
    (Apropå tentor så kan jag den jag missade, som ett rinnande vatten än idag- snacka om trauma!

    kram i värmen!

    SvaraRadera
  2. precis vad jag skulle skriva champangefrukost är inte fel;) Men så mycket gott de lämnade...Värdigt viktigt att få sin egentid, låter som du fick en kanonstart. Hoppas dagen fortsätter så. Kram J

    SvaraRadera
  3. så musiga bilder! Vill hoppa in och läsa boken och dricka kaffet!! kramis

    SvaraRadera
  4. Ser himlarns gott ut - sicket mys! :-)

    SvaraRadera
  5. Ser supermysigt ut :) Jag vill tipsa om min sommartävling jag har på min matblogg, vore superskoj om du ville vara med och tävla :)

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!
    Ser så mysigt ut. Här är svårt att hitta ensamma stunder nu när alla är lediga, ler. Då får man vakna väldigt tidigt om man ska upp före 5 åringen.
    Jag träffas gärna en stund i veckan. Kan nog först på onsdag då vi troligtvis har övernattningsgäster tom tisdag.
    Ha en fortsatt skön helg!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  7. Låter underbart! Och så fina bilder:)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  8. Vad gott att du har njutit av kakorna. Det är det lilla extra i livet som förgyller.

    Ha en skön dag,
    kram mamma

    SvaraRadera
  9. Mysigt med lite frukost och tid för sig själv :) Jag har en annan av Sheila's böcker oläst här hemma tror det är dags att sätta igång med den nu ;) Egentligen är jag ett deckarfreak men hon har faktiskt fått mig att fastna i en helt annan genrè - superbra författare.

    Kram F

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥