söndag 10 juli 2011

Försemester i Uddevalla





Hej hopp!



Har ni en skön helg?
Jag och killen har haft det så himla bra hos föräldrarna och på bara två dagar har iaf jag blivit riktigt biten av den där pockande, lockande, superdekadenta semesterkänslan. 


Det är något visst med att komma bort ett par dagar för man kopplar av på ett helt annat sätt än vad man skulle göra hemma. Sen är det ju så roligt att träffa familjen och återse sina barndomsarenor :D En sådan plats är Gustavsberg, med en numera superfin strandpromenad. Vi strosade och fotade och passade på att ta en glass på mysigaste Café snäckan. Semstertips de luxe!







Jag kunde bara inte låta bli att lägga med ett kort på systers hund som höll oss sällskap under lördagen. Han är fortfarande valp och framemot midnatt, då han skulle åka hem, var han så trött som en liten vovve bara kan bli och tittade helt förebrående på oss när vi kallade på honom :D


Äpplena är föräldrarnas men rosorna är hemma hos mig och jag är så glad att det har överlevt vintern. Nu väntar ett missat avsnitt av Fairly Legal innan jag ska testa min lycka i blåbärsskogen. 
Wish me luck!


Ha en bästakväll fina ni!


4 kommentarer :

  1. Så härligt med en de luxe helg....jättefina bilder! Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Ser hur härligt ut som helst - och hunden är ju bara för söt! :-)

    Kjolen blev klar efter mycket huvudbry, men nu har jag lärt mig en hel del till nästa. :-)

    SvaraRadera
  3. Hallo vännen!
    Du ser ut att ha haft en riktig toppenhelg.
    Visst är det alltid kul att åka "hem" och hälsa på. Ser fram emot några dagar på Läckö igen, men familj, god mat och mys.
    Ha en skön kväll!
    Är de semester för dig eller?
    Sommarkram Lotta

    SvaraRadera
  4. Zixten är en riktig fotomodell ibland =)Jag hoppas att vi träffas snart igen å lite längre nästa gång. Jag ska se till att åka å kolla på ert hus med. kramar Annelie

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥