torsdag 30 juni 2011

Vätskepaus

 
Isch, idag har kvällen varit lite motig med trilskande, trasig markis. Killen och jag har testat en massa olika lösningar och förbannat kass kvalité på både markis och en del av våra verktyg. Jag som var så på G med planerna för altanen kom helt av mig och började istället att oroa mig för att markisen, som inte kan rullas in, ska blåsa iväg med ovädersvindarna. Fy!


En rolig sak är dock att föräldrarna och brorsan verkar haft en bra roadtrip till Tyskland och Danmark. De är verkligen så bra på att göra utflykter och att se sig om. Sån ska jag också bli :D Men först får jag trösta mig med lite iskall flädersaft för motgångar kräver minsann sin man eller kvinna.


Stor kram

6 kommentarer :

 1. Det kräver det sannerligen- skål:) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Inget kul med trassel, markiser är lömska i oväder. Har två sexmetare på ena sidan och de har varit i blåsväder ett par gånger...huwa!

  Kram o en skön helg, önskar jag dig!

  SvaraRadera
 3. Trist när saker strular. Flädersaft är ju gott i alla fall :) Vad har ni för markis (märke), vi är på väg att beställa snart. Önskar att markiserna redan varit på plats här för det blir nästan olidligt varmt på kvällarna här inne i tegelkåken. Men nu kommer det visst några uppfriskande vindar och några droppar regn ser jag :) Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna att det ordnar sig med din markis! Inge kul när det inte fungerar som man vill! Ha en fortsatt fin kväll! Mvh Anna

  SvaraRadera
 5. Förstår er... grr när det trilskas...:(

  Härliga planer ni har!!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Inge roligt :(

  Men bra att du dricker mycket i hettan, brukar bli lite piggare då!!

  Kram på dej!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥