söndag 19 juni 2011

Gäääääsp


Godmorgon!


Känner mig lite lätt mosig och allmänt söndagsseg men vad gör det när man har en lååång skön söndag framför sig. Eftersom jag jobbade hela dagen igår såg jag till att ha något roligt att se fram emot idag och klockan elva väntar vänner och brunch, hur gott som helst ju!


Jag älskar bilden ovan som är från reklam för något klädmärke. Jag sparade den i min "fina-bilder-mapp" men det var för längesedan för att minnas varifrån bilden kom. Härlig är den iaf och jag misstänker att det finns en och del där ute som kanske kommer att vakna upp som tjejen ovan nästa lördag. Oftast ser man då säkert slightly less elegant ut och inte alls sådär ljuvt sömntutig ut som tjejen på bilden :D Jag älskar förresten känslan av att vakna borta ex i någons stuga och höra hur hela frestsällskapet kommer till liv och man börjar fixa frukost ihop och prata om gårdagen och dagen som väntar.Ha en härlig söndag alla fina!

3 kommentarer :

 1. Är också uppe med tuppen, gillar inte att vädret är grått o regnigt igen.
  Pigg o glad är jag och ska snart sätta igång med lite av varje. Blir nog en eftermiddags nap dock..

  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Den här bilden med tjejen är så läcker! Vi hade ELLE-tidningen på jobbet med den här bilden och varje gång jag såg den här tjejen började jag gäspa själv ;)
  ha en fin söndag!
  kram
  Lana

  SvaraRadera
 3. Ha en toppenfin dag. Brunch låter hur trevligt som helst.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥