lördag 28 maj 2011

Wateraid collection by H&M




Foton: HM och okänd från Kefalonia


Happy saturday!


Idag funderar jag på att köpa dessa superfina sommarskor från H&M:s Wateraid-kampanj. 25 % av priset går till organisationen WATERAID som arbetar med att hjälpa fattiga samhällen med tillgång till rent dricksvatten och förbättrad sanitet och jag tycker att det låter kanon!

Annars väntar en superskön dag då killen och jag bara ska få ägna oss åt varandra och göra stan med utemat och bio och allt sånt där mysigt som man så ofta säger att man ska göra, men sällan gör. Kanske, kanske blir det också en kaffe på något litet café, nästan det bästa jag vet :D

Kram, kram

6 kommentarer :

  1. Halloj vännen!
    Åååå vad de låter mysigt med en dag på stan på tu man hand. De händer inte så ofta i mitt liv längre, ler. Ta hand om varandra och njuuuut!
    Skorna är supersnygga. Ser fram emot lite skoshopping på Sardinien snart...
    Ha en härlig helg!
    Ses snart.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. De där skorna får jag nog också kolla in lite extra. Vilka krokar menar du, de där i zink?
    Jag ska också på bio ikväll...Piraterna..

    Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Pirates 3D, Biopalatset 18.30...?

    SvaraRadera
  4. Låter som att det blir en bra dag - härlig blå färg på de skorna! :-)

    SvaraRadera
  5. Hej gumman! Oh så fina bilderna är....den där stranden där på Kefalonia skulle jag vilja ha för mig själv :) Så mysig din lördag låter.....kvalitetstid med kärleken, jag har också middag idag, hembjuden på en 3-rätters till en man, en date alltså och jag är allt lite pillrig i magen nu :)

    Tack för tipset om radion! Låter super, C.O är ju inte heller kända för att vara särskilt dyra heller.....Måste genast undersökas :) och ser fram mot ditt inlägg där du visar den...
    Du får ta vilka bilder du vill gumman, just den vinsdsbilden är inte min, den har jag själv funnit på nätet, okänt vart...men visst är det bara underbart vackert!

    Ha de så gott nu och njut av lördagen!!
    Kram Loellan

    SvaraRadera
  6. Men så fina skor du visar igen! Kanske får skynda mig denna gång om jag ska hinna. De där träskorna var ju slut när jag skulle klicka hem dom. Hihi, att dricka kaffe på stan är något jag är mycket förtjust i också :)
    Hoppas dagen blev precis som Du önskade! Kram LInda

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥