måndag 16 maj 2011

Skattkammaren i Arild

Alla bilder i detta inlägg kommer från Mixr.se


Hej på er denna måndag!Hoppas att ni haft en bättre start på veckan än jag....imorse när jag åkte till jobbet fick jag sån galen magvärk. Det är den där tråkiga tiden på månaden och oftast brukar Ipren hjälpa men inte idag. På tjugo minuter var jag tillbaka till tonårssmärtorna och spydde på jobbet! Jag, 31 år och vid det här laget rätt van vid magont, blev förvånad och arg! Jäkla skit!! Allmänt kräkmatt och skamsen över att verkligen inte kunna stanna på jobbet fick åka hem och krama vetekudden under två lager täcken och läsa rapporter så gott det gick - inte kul. Nu krävs hårdare tag mot månadssmärtorna! Vänta ni bara, don't mess with me....Jag har hittat ett sånt underbart ställe jag bara måste visa er! Ni vet när man var liten och kom till ställen med så mycket saker och vinklar och vrår att det kändes som att man landat i en skattkammare och knappt kunde vänta tills man fick fria tyglar att utforska.....så kändes det när jag började scrolla ner i Residence reportage om ett hem i Arild i Skåne (helt nära killens föräldrars sommarstuga). Jag kan intyga att Arild i sig är väldigt vackert och det här hemmet där inredanren Marie med maken Bill och deras tre barn bor är ju bara för spännande! Nu kliver vi in eller hur? Enjoy!


Visst är det en grymt skön mix av stilar och färger!
Även om jag ser det som färgglatt är det är ju mest naturfärger som får mig att tänka på elementen jord, hav osv.


Ååååh, många tycker säkert att det här känns rörigt, men se bara på alla smarta och innovativa lösningar Marie har fixat. Älskar lampan av papperslappar några bilder upp och i arbetsrummet nedan hade man nog kunnat uträtta storverk.

Jag är inte så mycket för second-hand-grejor man inte kan göra rent ordentligt, men var ska man annars hitta vissa typer av fötöljer som är så charmiga? Ofta gillar jag gamla modeller, fast med nya tyger, så jag antar att man får besöka en tapetserare..


Jiiises, vilken utsikt! Innan vi köpte vårt hus tittade vi på en lägenhet med just en sån här vy och visst är det härligt med havsutsikt. Just nu regnar det igen och utsikten från mina fönster är mest grå. Men det är faktiskt även lite mysigt och nu när värsta värken har släppt kanske jag kan äta lite för att få energi till att ta igen lite av dagens förlorade arbetstimmar. Me det avslutar jag så vår Arild-resa och även dagens inlägg. Hoppas att ni tyckte lika mycket om det som jag :D


Stor kram på er! 


2 kommentarer :

 1. Usch och fy, vem har uppfunnit detta elände som vi tjejer måste gå igenom, fniss. Hoppas det snabbt går över så du orkar ses imorgon.
  Vilka fantastiska bilder! Arild i sig är ju också ett riktigt mysigt ställe.
  Krya på dig, så ses vi imorgon, det ska bli såå kul!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Usch, trist med magsmärtor! De är verkligen inte att leka med de där smärtorna och kan verkigen knocka omkull en fullständigt. Jag hoppas att det känns bättre nu?

  Som skåning kan jag ju bara instämma i att Arild är otroligt vackert och vilket läckert hem. Jag gillade den imponerande trappan. Tänk att något så fullständigt kan äga ett rum. Vackert!

  Krya nu på dig ordentligt och hoppas att du är på benen igen i morgon.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥