fredag 13 maj 2011

Nötpavlova med jordgubbsgrädde


Foto: Mixr.se
Godkväll!


Oj vad skönt det är med fredag! Har just gottat i mig ugnsgrönsaker och hemmagjord hamburgare och efter en vindpinad promenad är jag i finfin fredagsstämning. Tog idag en detour hem till föräldrarna och som vanligt när jag inte är med killen saknar jag honom sådär gott som man bara gör när man vet att man ju ses helt snart igen. Jag tror absolut att lite längtan kan vara bra, när man möts igen ser man ju varandra på nytt och ibland kan man behöva just det, att verkligen se den andre.


Något jag också längtar efter är en riktigt maffig efterrätt och under mitt dagliga småsurfande kom jag över den här fullkomligt gudomliga bilden. Jag tycker att det ser hur gott ut som helst och för den som vill ha det extra smarrigt i helgen finns receptet här.


Nu väntar film och lite fredagsfamiljemys.
Ha det fint vänner!

7 kommentarer :

 1. Mums!! Ser riktigt smarrigt ut!!

  Trevlig helg!!

  Anna

  SvaraRadera
 2. Ser riktigt mumsigt ut!
  Önskar dig en fin helg. Ser fram emot tisdag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja tack, ge mig den nu. Behöver all energi jag kan få, hela min förbaskade blogg har ändrat utseende! Sitter och sliter mitt hår med text och allt!! Har du haft några problem?

  kram Tina

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag håller med att längtan är mysigt :) Extra mysigt att ses igen sen. Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva, så härligt på nåt sätt. Vilken superfin bild, tårtan ser så fasligt god ut.
  Vet du, idag har jag kolla på solglasögon. Jag har tänkt på dina fina hela våren och vill verkligen ha något liknande. Idag har jag hittat två fina, kan inte riktigt bestämma mig... största skillnade var priset tyvärr. Och som alltid är det ju den dyra man fastnar lite extra för. Ha en härlig helg!
  Kram LInda

  SvaraRadera
 5. Måste bara fråga, hade inte du ett inlägg där du visade ditt stora altangolv häromdagen? Minns jag fel eller har det försvunnit i samband med blogger-problemen idag?? Hos mig har det försvunnit i alla fall det senaste inlägget.

  SvaraRadera
 6. Mmmm...såg underbart gott ut!!

  Ha en trevlig helg!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Att längta är bra, ett gott tecken :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥