torsdag 12 maj 2011

AltanlivVisst är det härligt att komma hem till möjligheten att bara kunna öppna altandörren och kliva ut i lugnet!

Där kom jag inte undan, syns lite som en spegling i rutan :D

Solen håller i sig och jag tröttnar nog aldrig på att leta saker som kan förbättra mitt altanliv ytterligare. Jag gör allt för att ha dörren öppen så länge som möjligt så att ja kan gå in och ut som en loj katt från sekunden jag kommit hem. På uppmaning av Kodevännen besökte jag idag Rusta och hittade en härlig blandning av korgar, sittkuddar, blommor och kabinväskor. Lite köptes och mycket inspiration inhämtades.....visste ni att de har så mycket bra saker?!?


Nu ska jag göra iordning en skål med turkisk yoghurt med nötter och tranbär och pysa ner i en solstol med nya numren av Damernas Värld och Sköna Hem (älskar när det ligger nya tidningar i brevlådan och väntar). Killen manar till att springa, men det känner jag inte alls för idag. Istället ska jag kokonga mig ytterligare i min filt och ta kvällen som den kommer. En kvällspromenad passar mer in dagens melodi :D Kan en torsdagskväll bli bättre?


Kram på er!

2 kommentarer :

  1. Du verkar ha sån skön inställning :) Låter som en utmärkt torsdagskväll! Vad fint med hatten på väggen. Härligt trägolv ni har! KRam Linda

    SvaraRadera
  2. Låter underbart!! Rusta HAR en del bra saker faktiskt, jag köpte jättefina krukor där med smart funktion och bra pris!!

    Ha en bra kväll!!

    Anna

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥