torsdag 28 april 2011

Vita drömmar

Foto: Vårt nya hem
Hej solstrålar!


Jag sitter just på tåget hem från Västerås och försöker som bäst att fördriva tiden. Att åka tåg är egentligen ganska underhållande för det ofta är en skön blandning av människor. T.ex är jag ruskigt nyfiken på om mannen och kvinnan framför mig är ett nyblivet par som träffats genom jobbet......eller varför dricker den snofsiga killen snett framför så mycket vin såhär mitt på blanka tåget...det ser iof rätt gott ut :D Sen finns det en kvinna som är så himla fint klädd. Linne, tunika och tunn hålstickad kofta alla i olika nyanser av vitt och till det världens sötaste ballerinaskor i ljus mocka med krås framtill. 


Olika nyanser av vitt är verkligen superfint och jag försöker nu att planera om mina redan uttänkta outfits till nästa veckas Schweizkonferens. Eftersom nästan alla mina fancyjobbkläder är svarta eller har inslag av svart blir det lite knepigt men det ska nog gå. Vitt är vårligt och jag vill vara lika fin som min medpassagerare, så det så!!

Jag tror att det är något med allt ljus som nu flödar, som gör att jag är rätt sugen på mer vitt även i inredningen. Jag hade verkligen inte tackat nej till att dimpa ner i det härliga sovrummet på bilden ovan när jag snart kommer hem.... och så lite skira underkläder att känna sig tjusig i, det vore något det :D Undrar om killen skulle få spatt om jag föreslår att vi ska köpa nya sängkläder i vitt.... Brukar ni också ändra färgsmak med årstiderna?


Ha en skön kväll vänner och ni som är ute får fånga några solglimtar även till mig.
Marie alias konferensråttan.

4 kommentarer :

 1. Underbara bilder!
  Ja visst har du rätt, hi,hi. Bilderna är från G.skär. Världen är bra liten ibland! Såg först nu att du också bor i Onsala, kul. Förra veckan var Tina, The Shed på besök hos mig, så roligt.
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Nu ska jag ta mig en springtur i Mårtaskogen som ligger här intill.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åker du till Zurich så är det en väldigt trevlig konferensstad...varit där några gånger.

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte han får spratt, vi har numera bara vita sängkläder här hemma och maken älskar det lika mycket som jag. Det känns alltid så friskt och fräscht liksom. Jag säger som Tomas & Simon - sängkläder och handdukar ska vara vita. Då får man lite hotellkänsla i varadagen :)
  Trevlig resa!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Du kan ju säga att du köper nya underkläder som går ihop med de nya sängkläderna så blir han säkert gladare..! :-D

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥