tisdag 26 april 2011

Tisdagstema - På mitt soffbordHej alla fina!


Jag blev jätteglad när jag läste att Fabrikens tidsdagstema idag handlar om vad man kan ha på sitt soffbord. Mitt är nämligen en plats i ständig förändring och allt från vinglas till datorer, filmer, hudkrämer, glasunderlägg och fjärrkontroller tillhörande vad som ibland känns som tusen apparater passerar där. (Kom att tänka på det avsnitt i Solsidan då Fredde höll på med alla sina och skulle skaffa den bästa av de bästa multikontroller - sjukt roligt :D) 


För mig är soffbordet ganska personligt, det är så himla individuellt hur man vill att det och bordet säger därför något om hur man lever i sitt hem. En del äter ju där och Kungsbackavännerna har smidiga små luckor som kan fällas upp så att man lättare ska kunna mumsa fredagsmysmaten. Jag tycker att det är en möbel som gärna får vara både funktionell dvs det ska ha plats för fjärrisar, tidningar, filmer jag längtar efter att se mm och en plats för vackra stilleben som ljuslyktor och vaser....

Jag tycker massor om att tända ljus och den lite lilatonade lyktan har följt mig under många år och liksom blivit lite av en hemmasymbol för mig. Är inte det lustigt att vissa saker bara ska vara med, utan dem blir det inte samma hemmakänsla!?

Just nu har jag inte alls så bra ordning men vad gör väl det, det är ju så jag har det och jag börjar just fundera på vad mitt bord berättar om mig...dam, da, dam.... :D Det ska i alla fall bli superkul att se alla andras soffbord och mer inspiration och tankar om detta finns hos Fabriken.
Ha en skön kväll!
Nu drar jag ut i springspåret, heja, heja

4 kommentarer :

 1. ja hjälp vad mycket prylar som kan samlas på soffbordet.. men ditt ser mer än fint och prydligt ut!
  I like!
  ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har kikat runt en stund hos dig. Mysig blogg, återkommer gärna.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder du tar. Bearbetar du dom innan publicering på bloggen? Varför jag frågar är för att jag övar mig och når liksom inte dithän, till att ta sådana bilder som du. Är det för att jag har lång väg kvar, eller för att du bearbetar dem i ex photoshop?

  Ha en toppenfin onsdag

  SvaraRadera
 4. Hej Marie!

  Usch vad jag har varit dålig på kommentarfronten på sistone. Det betyder dock inte att jag inte har varit inne och hälsat på i din blogg :-) Fina bilder som vanligt!

  Nu väntar trädgårdsarbete. Vi har fått ett lass med gårdsgrus så nu ska grusgången få sig ett krattande och bli fin igen inför sommaren.

  Ha en riktigt fin dag!

  Kram Jessica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥