fredag 1 april 2011

Angry birds


Foto: Pink Wallpaper & We heart it
 Jiiises, vad skönt med fredag!
Trots ett par dagars möten och en semesterdag känns det som att jag den här veckan balanserat på randen och knappt hunnit med.... livet pulserar, tankarna yr och dagarna flyger!


Har ni förresten blivit lurade idag? Jag blev lurad i måndags, helt utan 1:a april-hjälp. Tidigt, tidigt när jag klev ur duschen, tyckte jag mig höra den otroligt enerverande Angry-birds-melodin (tydligen ett spel man kan ha på nya, fancy mobiler och som spelas flitigt av barn och stora pojkar runt 30) och var helt övertygad om att det var killen som vaknat av mitt stök och nu låg och försökte slå rekord eller nåt. Lite försiktigt (för att inte väcka om han nu mot all förmodan ändå lyckats sova igenom mina tvagningsbestyr) kikade jag in i sovrummet men det var helt mörkt. Så insåg jag plötsligt att det är inte alls är något mobilspel som låter utan vårens första småfåglar som vaknat och sjöng morgonserenad :D Gissa om jag kände mig lite dum, det måste ändå ha gått rätt långt om man förväxlar angry birds med early birds!?


Härlig helg på er!

1 kommentar :

  1. Hoppas att din helg blir toppenbra. Jag tror inte att jag blivit lurad, kanske det visar sig att den känslan är fel :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥