torsdag 3 mars 2011

You ring my bell


Hej igen!
Oj, vad skönt det är att komma hem efter att ha varit borta även om det bara varit en natt!! 
Jag känner mig lite mör efter många bilmil och har nu riktigt myst in mig i soffan framför Per Morbergs Vad blir det för mat. Just nu lagar han gös nere vid vattnet och jag kan inte låta bli att få ett pirr i magen efter grillkvällar vid havet.På sommaren ändrar jag klädstil lite och blir mycket mer hippiebohemisk. Tighta jeans och äkta bling byts mot svepande kjolar och långa tunikor med stora oäkta smycken (som gärna får rassla eller plinga när man går). När jag var i Lund förra veckan sprang jag på Lindex på just ett sånt smycke.....en helt perfekt Mariesommarring. Jag vet att det inte alls är allas stil men jag föll pladask och när jag nu bär ringen känner jag mig lite, lite närmare sommaren :D

Foto: Ermoumag
Cool Cavalli-klänning! Eftersom jag just nu inte känner mig fullt lika fräsch och femme-fatalig som donnan ovan ska jag hoppa in i duschen och göra lite allmän grooming som att noppa ögonbryn och raka ben. Ja ni vet....allt det där som egentligen inte är så jobbigt men som man ändå drar på aldeles för länge. Or is it just me?
Kram på er!
 

4 kommentarer :

 1. Nej, det är inte bara du :-)

  SvaraRadera
 2. Vilket skitsnygg ring, helt enkelt!!
  jag älskar annorlunda ringar, har inte många men några favoriter.
  Kanske ska visa mina någondag...?

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Nix, det är inte bara du...Man blir ju rätt nöjd när ögonbrynen väl är plockade.

  Måste ju berätta att jag köpte en fin klänning i helgen som jag kan tänka mig att du skulle gilla. En jeansklänning från Sisters, med knappar hela vägen i fram och ett flätat rep i midjan. Köpte även en liknande modell i beige på Lindex fast den hade kort ärm och var kortare. Värt att kolla in.

  Ha en fin kväll!

  Kram Jessica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥