söndag 6 mars 2011

Solskatt

En ögonblicksbild på en solskensstund och somrigaste kaffemuggen är min Söndagsbild till Fabriken.

God eftermiddag!
Nyss inkommen efter att ha varit ute i solen och trädgården en massa timmar mår jag guld. Att det kan vara så roligt att rensa löv och pyssla!!!Mamma och jag hade en fantastiskt skön helg tillsammans och jag blir alltid lite vemodig vid avsked. Därför var det så gott att hugga i lite och yxa sönder granen (jag vet att jag är världens sämsta som inte gjort det förrän nu, men men...) och röja undan handikappramper mm som de tidigare ägarna byggt.  Men det hindrade inte att jag spann som en katt då vi pausade med en stoooor latte i lähörnan på framsidan  :D

 Kram, kram
 


7 kommentarer :

 1. Kratta löv minsann. Grattis till dig för det :-)
  På min tomt har jag över en meter snö som ligger och väntar på att töa bort.....

  Vilken underbar bild. Ha det toppenbra!

  SvaraRadera
 2. Oj, så fint väder vi haft idag!
  Endera dagen kommer mina solbrillor också på bild..du hann liksom före..hihi.

  Kram kramis

  SvaraRadera
 3. Du har så fina solbrillor, jag bara måste få tummen ur och köpa mig nya fina solglasögon i vår. Skönt att sitta ned en stund med en latte, det var du värd :)
  Jag har klippt ett plommon- och ett äppleträd och tagit reda på allt skräp som blir... tänk att solen kan göra tråkiga sysslor trevliga :)
  Ha en fin vecka!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Underbar bild!
  Inga fel på den pausen, inte..
  Superfin mugg!

  Önskar dig en fin vecka! Kramar kramar!

  SvaraRadera
 5. Det var en så himla härlig stund i solen. Vi har en sån skön lähörna som jag sitter i så ofta jag kan :)

  Solisarna är ett av mina bästa köp. Jag har ju glasögon och gillar inte riktigt linser (kliar efter många timmar framför datorn)och då måste man ju nästan ha styrka i solglasögonen. Men om man som jag gillar modell större är det svårt att hitta fina bågar och jag letade länge efter några som jag iaf inte såg helt galen ut i.....så hittade jag desa Ray-Bans som är hur sköna som helst!

  Kram, kram

  SvaraRadera
 6. Hej Mia!

  Tack för senast och vi hade verkligen en skön helg i Götet. Roligt att se gamla ställen och att få upptäcka nya guldkorn.
  Ni verkar ha haft en skön e.m. i trädgården med sol och latte. I e.m. ska jag ut i trädgården och beskära äppleträdet, det är alltid roligt att pyssla i trädgården och känna vårkänslorna spridas.

  Ha en bra vecka,
  kram mamma.

  SvaraRadera
 7. Tack söta du! Det är så himla smidigt och ha kort på sommaren och spara längre på vintern, precis som du säger ;)Det lutar lite åt det korta kanske.
  Härligt med vårsol, solisar och en kopp på det! Önskar dig en underbar kväll!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥