måndag 7 mars 2011

Black swan
Happy monday!
Hos mig råder just nu ballerinafeber!
Efter att i lördags, tillsammans med mamma, ha sett en fullkomligt lysande Natalie Portman i Black Swan är jag såld. Ballet är vackert som bara den och Tjajkovskijs toner ger mig ståpäls!!! Jag både älskar och hatar den här typen av tragik och historien i både Svansjön och Black Swan är så sorgligt vacker att den måste upplevas. Låt den krypa in under huden och njut!Men jag är inte ensam om min feber, även modevärlden tyckts ha drabbats och de två undre bilderna från Chloés vårkollektion fylld av flortunna svepande kjolar och nätta ballerinaskor andas dans. Om jag skulle få välja min absoluta favoritskomodell skulle valet solklart falla på ballerinaskon (det faktum att jag är kass på att gå i höga klackar har absolut inget med mitt val att göra ;) ). Förutom att ballerinas är sköna att gå i  tycker jag att skon är så vacker i sin enkelhet.
Kram på er! 
Foto: Eslöv dans

7 kommentarer :

 1. Såg när Natalie fick en oscar för sin insats i filmen. Den verkar så bra och ska försöka gå och se den.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Den färgen vill jag ha i mitt sovrum!! Precis den, kan man kalla den smutsrosa?
  Baletten däremot lämnar jag åt andra, är som en elefant i en porslinsfabrik. Urkass på dans o balett..men på musiken lyssnar jag gärna. Har ett minne av att jag o syrran dansade till föräldrarnas skiva med Svansjön, så det yrde om det...

  KRAMIS

  SvaraRadera
 3. Jag måste säga det igen; vad jag gillar din blogg! Du gör så härliga inlägg. Både personliga och intressant ideér på samma gång. Jag har sedan jag var liten önskat att jag blev en ballerina, men så blev det tyvärr inte. Gillar både kläderna och rörelserna. Vilka fina bilder du visar; ballerinakläder skulle jag ju kunna ha även om jag inte blev någon ;)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jag har förstått att filmen skall vara enastående i sitt slag.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Hello Sweet P!
  Äntligen är den långa bloggpausen över, modemet är inkopplat och jag kan äntligen hälsa på dig här igen....

  ÄLSKAR ju också ballerina balett och som Tina skriver, smutsrosa en av de finaste färgerna som finns....

  Ha det gott! KRAM Loellan

  SvaraRadera
 6. Ballerinaskor är underbart. Jag föredrar också dem om jag måste välja :)

  Ha en alldeles underbar och solig tisdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt inlägg! Liksom dina inlägg alltid är! Du har vår här inne och jag njuter av att du fixat i trädgården även om jag inte gjort det själv... för det betyder just att det ÄR VÅR!!! Tjoho! Har precis tagit en kopp kaffe i solen:)

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥