onsdag 9 mars 2011

Lite kärlek till er

 

Tack!
I kärlekens och tackens tecken vill jag dela med mig av en liten krabat som får mig att dra på smilbanden. Enhörningen (som jag för rätt länge sedan köpte till en kompis barn men som av någon anledning blev kvar hos mig) ser så lustig ut att jag inte kan låta bli att le. Fötterna liknar små hjärtan och pälsen på baksidan av hovarna är hur söt som helst.  Och jo, det är faktiskt så att även vuxna kan behöva lite barnslig trygghet ex i form av ett kramdjur ibland.  Men det som verkligen hjälper är levande varelser och deras omtanke, så massa tack för era snälla hälsningar. De värmer verkligen ska ni veta och som så ofta känns allt bättre när man sovit på saken och vaknat upp till en ny dag. Det är väl värt att tänka på! När jag var yngre var jag rätt bra på att snabbt blåsa upp saker men med åren har jag lärt mig att det sällan är en nackdel att vänta lite med dramatiska scener och utbrott tills man kan se saker i rätt perspektiv. Är det så även för er?
Sabine, om du läser det här kan jag säga att jag är ledsen att Elias aldrig fick enhörningen. Jag glömde helt enkelt bort att jag köpt den och sen blev det liksom för sent... Jag misstänker att jag om jag får barn, helt skulle överösa det med kramdjur. Jag har alltid gillat gosedjur och har en känsla av att jag med barn skulle gå loss totalt....Ha en fin kväll!
 

5 kommentarer :

 1. Att tänka efter före är alltid bra. jag är urdålig på det dock :-(

  SvaraRadera
 2. Väldigt söt :)

  Hahaha...

  Anna

  SvaraRadera
 3. Jag borde absolut tänka efter före...jag är väldigt impulsiv och säger gärna vad jag tycker och tänker lite för snabbt. Jag förstorar gärna upp saker och ting, men blir lättad när det inte var så farligt som jag trott....det är bra att sova på saker och ting.

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Vart har du köpt detta gosedjuret!? E ute efter en till min dotter:)

  SvaraRadera
 5. Jag köpte den i en liten leksaksaffär på tredje långgatan i Göteborg men har sett den i andra barnaffärer med. Den är så ruskigt söt och jag håller tummarna för att du hittar en likadan :D

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥