onsdag 9 februari 2011

Små söta semlor! 


 Oh, sunny day!

Visst är det härligt när solen skiner in och värmer frusna armar och ben? Jag verkligen älskar soliga dagar!! Hurra för vårkänslor :)

Något annat som lyser som solar är minisemlorna jag bakade i söndags. De var försvinnande goda och som en kompis en gång sa ( dock inte i sammanhanget semlor eller annat ätbart.... ) ; är dom små, ta två....

 Smaklig spis!
 PS. Även om ni missar jäsningstiderna eller tar fil istället för kesella, kommer de att smaka gott :)
10 kommentarer :

 1. Åh, dina semlor ser jätte smarriga ut!!
  Här har vi snö igen och det väntas mer i natt:( Solen har varit framme i två dgr nu som tur är!

  Kram H

  SvaraRadera
 2. Vilka tjusiga semlor! Jag vet inte om det är samma gemensamma kompis (tillika rumskamrat till mig) som sa det där om något helt annat än semlor. Vissa saker ändras aldrig ;)

  SvaraRadera
 3. Det var inte meningen att det skulle vara en anonym kommentar.....
  Kram Klant-Caroline

  SvaraRadera
 4. Mmmm mums!! De ser så fiina och smarriga ut!

  Kramarna Loellan

  SvaraRadera
 5. Yammi vad goda de ser ut! Jag åt också minisemlor häromveckan men de var bakade av min mor och inte mig. Men visst är det roligt att baka om man har tid och lust! Hihi, självklart gick det ned både två och tre ;)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. GUUD så gott! Jag som inte är någon större fantast av semlor blev såå sugen på en eller två!

  SvaraRadera
 7. SER smarrigt ut men mja är inte så förtjust i just semlor :) Får föräta mig på muffins och bullar som är mer min grej ;)

  SvaraRadera
 8. Smaskens, jag kan ta tre..
  Vet du något om en kod som omöjliggör kopiering av bilder på bloggen? Eller något annat som skyddar bilderna? Hört något om vattenstämpel..

  Kram Tina

  SvaraRadera
 9. Gillar också minisemlor, men övriga familjen är inte fullt lika glada..!;-)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Caroline, jag misstänkte att det var du som kommenterat när jag läste rumskompis :) Det har liksom blivit ett stående uttrycks som även anamats av Anna C. He should be proud!

  Hoppas att allt är bra med dig! Möbelshoppingen har lugnat ner sig och nu är det mest runtflyttning av det man har som pågår.

  Tina, jag har inte satt mig in i hur jag skyddar mina bilder men jag har sett att andra bloggare lägger till sin signatur någonstans i bilden så att man iaf markerar att det är ens egen. På jobbet använder vi ibland vattenstämplar...hmm ska kolla lite mer på det.

  Kram alla :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥