torsdag 10 februari 2011

Hi you superwomen


Välkommen torsdagsdekadens!All heder till alla er som har barn och lyckas bolla det med karriärer, välstädade hem, tjusiga garderober och ett leende! Jag har inga barn, men är ändå ibland galet trött. Som idag efter jobbet....


Det fina just ikväll är att jag har massa egen tid (killen är på pokerkväll) och bara kan lata mig precis hur mkt jag vill :) Därför är redan vinet upphällt, boken framlagd och ljusen tända. Nu ska jag bara lyckas sätta på en i-bakgrunden-film. Med det är faktiskt inte självklart hur man ska koppla alla kablar och knappa rätt på kontrollerna.....någon som känner igen sig? Jag känner plötsligt lite sympati för Mickan i senaste Solsidan :)


 På tal om Solsidan och Mia Skäringer kom jag att tänka på det här sjukt roliga klippet från Mia & Klara.

 
Stor kram på er
från en lite mindre fabulous men likväl lycklig Marie

3 kommentarer :

 1. Här är en till som är trött efter en dag på jobbet. Imorgon ska jag unna mig ett glas rött...eller två. Jag har haft en rolig arbetsvecka med mässa på jobbet i måndags och sedan 2 dagar i Stockholm på Möbelmässan. När jag kom hem hade älsklingen börjat tapetsera om i hallen, lycka! Nu längtar jag till att få börja med piffet. Vad jag skrattade åt ditt Mia & Klara-klipp. Jag fullkomligt älskar Tabita! Jag och en kollega på jobbet brukar härma henne för att sedan brista ut i gapflabb :-)

  Det är lite tråkigt för jag hinner inte alls surfa runt på favvobloggarna som förut, men det är iaf alltid lika kul att hälsa på dig när det väl blir.

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen mig precis! Jag har inte heller några barn - och fattar inte hur mycket extra energi folk som har barn måste ha :)

  Ha en fin fredag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥