söndag 6 februari 2011

På tal om att unna sig....








Vips så var det söndag!




I fredags skrev jag att det snart var helg och att man då skulle unna sig det där lilla extra.....för mig blev det maximal-extra allt-indulgence! Jag och några vänner åkte på spa och bara njöt av välgörande varmt vatten, dofter, gourmetmat och härligt sällskap.











Vi var på Varbergs stadshotell, Asia spa där alla gled runt i kimonos och drack ingefärsté mellan bastu, bad och relax -hur härligt som helst!!! Det var faktiskt väldig fint där och förutom lite strul vid bokningen var vi alla hur nöjda som helst. Det är så roligt att klä upp sig lite för middagen och kvällen till ära invigde jag mina nya bruna mockastövlar.



 Detta är alltså anledningen till mitt tillfälliga blogg-uppehåll, men nu är en mycket mer utvilad och välskrubbad Marie tillbaka :) Fast just nu måste jag smita igen för jag tänkte överraska killen med semlor när han kommer hem.




Jättekram till er!

 

2 kommentarer :

  1. Ser mycket härligt och trevligt ut!
    Skönt att bli skrubbad från topp till tå..en nära vän till mig gillar just Asia spa, kanske dags för ett besök?

    Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Å vad det låter mysigt! Asia spa vore nåt för mig också. Du är duktig på att unna dig, helt rätt! Vilket fint bildkollage du gjort, snyggt att det ser ut som foton sådär. Hur gör du det? Hoppas semlan var god!
    Kram Linda

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥