tisdag 8 februari 2011

Om att sy hissgardin...
Flitens lampa lyser och farmors gamla Singer går varm när jag ger mig på att sy en fuskvariant på hissgardin. Det var i slutet på november, då vi endast bott i huset ett par veckor, som jag bestämde mig för att köksfönstret var lite naket och behövde ramas in. Så jag började sy....

Härligt med kväll!
Då jag idag såg Fabrikens tisdagstema; hand made by me, blev jag lite ställd. Jag har väl inte skapat något? Eller? Fast ju mer jag tänkte, desto fler saker poppade upp. Det är dock långt ifrån allt som blivit bra men just gardinen blev som jag tänkt och den delar jag gärna med mig av :)

 Jag ville att den skulle vara smal för att inte stjäla något ljus
men även stor och lite luftig nog för att dämpa ljud och ge ett klätt intryck. 
Nu ska jag ta en kopp té och försöka smälta all god Rogan Josh jag och vännerna träffades över på Masala i Göteborg. Massa kramar och en önskan om en fortsatt skön kväll :)

 

3 kommentarer :

 1. Vilka trevliga sybilder! Nu blir jag inspirerad att sy färdigt mina också :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej! =)

  Vad glad jag blev att du kikade in via Maria/Villa Krutbruket. =)
  Ja men du ser, du börjar ändra uppfattning om Ernst alltså, hihi. Det är alla tiders, jag diggar verkligen den karln. Lovely!!! ;)

  Men se där, du har en symaskin av märket "Singer". Funkar den bra? Jag ska själv köpa en på loppis ikväll om den inte blev såld i lördags. Jag håller tummarna och ber till högra makter....

  Tack för ditt besök!!
  Kram Madeleine- Mitt hem och jag

  SvaraRadera
 3. Hej, jättefin hissgardin! Maskinen är läcker den också...

  Kram o en trevlig onsdag, Tina

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥