torsdag 3 februari 2011

Lysande utsikter

Lite snopen....
...gick jag ut i kylan igen efter att optikern konstaterat att jag inte behöver nya glasögon. Men vad beror huvudvärken då på? Tandagnisslan på nätterna? Jag ska be killen hålla koll om han vaknar till i natt.


Innan jag fick veta att jag redan har bra styrka i glasögonen hade jag siktet inställt på dessa fina bågar. Det är Skaga Originals designade av Sixten Herrgård, som fångat mitt öga. Supercoola unisexbågar som man skulle känna sig fin i varje dag. Jag antar att de som var med på 70-talet, då de kom första gången, bara skakar på huvudet. Men....me likie :) Kram
 

4 kommentarer :

 1. Du kanske spänner käkarna när du sover. Det kan resultera i huvudvärk. Skönt att slippa glasögon, eller :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Glasögonen i mitten, gillar jag. Har brillor när jag kör bil o ibland när jag är riktigt trött o inte ser på långt håll..
  Behöver ett par nya till sommaren..måste ta tag i det.
  Visst kan du bruxa om natten. Låter som pålle men det är inget bra. Kolla med tandis..

  Kram o trevlig fredag! Tina

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!

  Eller hur, vi andra får nöja oss med att härma :)

  Hoppas du får en fin fredag och en trevlig helg! Kramar Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Marie!

  Jag hoppas du kommer till rätta med huvudvärken för det är verkligen inget roligt att ha. Det tråkiga är ju at det kan bero på en mängd olika saker. Men nu kan du åtminstone utesluta synen.
  Min sjukgymnast brukar säga att 90 % av all huvudvärk kommer från nacken. Har du några problem med nacke, rygg eller liknande?

  Själv behöver jag snart skaffa nya glasögon (har då jag kör bil och ser på tv) och då börjar det svåra i att bestämma sig för ETT par. En utmaning! ;)

  Trevlig helg på dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥