torsdag 3 februari 2011

Linums vår och lite antistress

Foto: Linum

God eftermiddag!
Just nu känner jag mig redo att landa i den här härligt bäddade sängen. Jag kommer precis från en stresshanteringsföreläsning och är helt förbluffad över att man kan bli så trött och nästan matt över att få höra om väldigt enkla knep för att minska stressnivån.Föreläsaren pratade mycket om balansen mellan uppväxling och nedvarvning, att det är ok att vara stressad ett tag men att man även måste ha tid då man varvar ner och återhämtar sig och att fler sådana återhämtningsstunder per dag är bra....   det kan tex vara värt att testa att inte "passa på" att hämta papper i skrivaren samtidigt som den evighetslångsamma kaffeautomaten fyller koppen. Eller vad sägs om att "ställa sig i den längsta kön i mataffären" och då passa på att varva ner. Lätt va? :) 


Foto: Linum
Foto: LinumJag tycker att blogga och titta på fina bilder är avkopplande och därför ville jag passa på att visa de här härliga inspirationsbilderna från Linums vårkollektion.Ha en skön avstressad dag :)
Kram


1 kommentar :

  1. Hej, sådana kurser har jag också varit på. Det beror väldigt mycket på vem som håller dem, kan bli hur tröttsamt som helst med fel person på fel plats. Tyvärr tycker jag att det är väldigt vanligt..

    Kram o ha det skönt i sängen, Tina

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥