torsdag 6 januari 2011

Tävling!

Foto: Sköna Hem




Godmorgon!
Hoppas att ni sovit gott och länge..... 


Jag har fortfarande semester, men killen var glad över att kunna ligga och dra sig lite extra.


Det är så himla viktigt att sova gott och köpet av nya sängen ( som på riktigt rymmer oss båda, både på bredden och längden ) är ett av de bättre! Sköna sängkläder är också ett måste och i senaste numret av Sköna hem fanns reportaget Naturens vilsamma vithet, som jag fastnade för. Underbara lakan och kuddar böljar över en säng och ett påslakan, nr.20 i bilden ovan, ser fantastiskt vackert ut. Det kommer från Estride som gör sängkläder i kinesiskt mullbärssilke för en kärleksfull, sinnlig upplevelse med mottot: We make darlings!! Vem vill inte vara det?




Foto: Estride



Foto: Estride



Grundaren Helén Engström har arbetat med produktion i Kina under de senaste 20 åren och sedan 2008 driver hon nu Estride AB. Jag blir alltid lika glad över att läsa om duktiga, framgångsrika kvinnor!

Det fina med siden är att det värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Sen känns det ju galet lyxigt med siden....och då speciellt när man tänker på tillverkningen. Jag hade ingen aning om att mullbärsfjärilens silkeslarv matas med blad från det vita mullbärsträdet och att det till ett handgjort silkestäcke krävs ca 300 lager av silke, vilket motsvarar 9000 kokonger.Galet!





Men nu till det bästa!
Jag är så himla glad att kunna meddela att jag har ett sidenörngott från just Estride för utlottning till någon av er läsare



Det enda ni behöver göra för att vara med är att lämna en kommentar med namn och ort. Om ni dessutom länkar till tävlingen från er egen blogg, får ni en extra lott till dragningen 22 januari. Vinnaren publiceras 23 januari här på bloggen.




Foto: Estride




Så passa på att vara med och tävla, men kryp sen gärna ner i sängen en stund till och njut av ledigheten.....det ska iaf jag!



Stor kram!




.

10 kommentarer :

  1. Halloj, jag har tagit en längre och god morgon här i Köpenhamn. Jag vill gärna vara med i tävlingen, så roligt! Ska försöka hinna länka också idag...

    Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Vad kul med en tävling!
    Jag vill vara med och tävla...

    Kram
    Helena i Kumla

    SvaraRadera
  3. Jag vill så klart vara med och ha chans att vinna. Ha en mysig dag med kärleken <3

    Kram Jessica.... i Skövde ;-)

    SvaraRadera
  4. Hej Marie! Vilken härlig gåva för utlottning. Vill gärna vara med och pröva lyckan :)

    God fortsättning och gott nytt år!
    Kram Caroline (i Haga)

    SvaraRadera
  5. Superfina lakan! Jag vill gärna vara med och tävla.

    Kram Sara i Kungsbacka

    SvaraRadera
  6. Hej Marie!

    Jag vill gärna vara med och tävla om dessa läckra sängkläder!

    Kram mamma

    SvaraRadera
  7. Hej nu är klockan snart halv elva på kvällen hos mig och jag tänkte krypa ner i min säng alldeles strax, men jag kom ju på att jag skulle skicka in en kommentar och vara med i tävlingen! Jag håller med dig om att man blir glad när man ser att det finns framgångsrika kvinnor, du räknas till en av dem Marie ;)
    Kramar syster yster

    SvaraRadera
  8. Jag vill vara med i utlottningen!

    /Johanna, Göteborg

    SvaraRadera
  9. Wow-tänk om jag ändå fick vinna denna underbara sängklädsel.. Livets njutning att ligga och dra sej i lyxigt lakan på helgmornarna.. Ewa i Åby

    SvaraRadera
  10. Hagas största sömntuta vill såklart vara med och tävla om ett sidenörngott! Måste ju ha nåt att skylla på när jag kommer sent till jobbet :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥