onsdag 12 januari 2011

Nu kör vi!

Halloj!Jag vet att alla säger samma sak.... nu MÅSTE jag komma i lite bättre form, äta nyttigare, röra mig mer osv men för min del är det helt och absolut säkert!

Jag trodde att jag nu efter 30 kommit till ro med hur jag ser ut, men när jag såg mig själv i extremt osmickrande ljus på Vann, blev jag liksom lite ledsen. Kanske inte så mycket för att celluliterna permanent verkar ha hittat ett gott hem och ynglat av sig på låren, utan mer för att jag faktiskt kände mig mindre fin pga just dessa gropar.

För drygt tio år sedan fick jag riktigt fula ärr efter en operation. Då var jag glad att jag överlevde och Frankensteindesignad mage gjorde inte så mkt. Men åren har gått och i takt med att ärren har bleknat verkar jag ha glömt att det viktigaste är att ha en stark och sund kropp. Några extra kilon gör inget bara man är frisk, har bra kondition och inte äter skräp.....fast det är just det som är problemet....jag har ingen kondis att skryta med och julmat och efterrätter är ju så gott ;-)


Så nu jäklar, nu är det precis detta jag ska uppnå! Ni som känner samma som jag, är ni med? Projekt bli stark och frisk är härmed inlett.

Någon som också bestämt sig är Leila och man kan följa hennes träning och få recept på goda och nyttiga luncher mm på Facebook. INSPIRERANDE!
Ha en härlig dag!
.

4 kommentarer :

 1. Japp, jag är med!
  Skulle just gå och lägga mig men nu blev jag pigg igen, kommunikationen går varm här på halvön...Jag kör Davidsons GI böcker + löpträning och simning. Tänker sätta igång på allvar nästa vecka. Funkar såå bra, tack för din inspiration!!

  Kram för tredje gången, Tina

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat min träning med pilatesboll bla. Skrev om det i några inlägg sen och jag ska försöka hålla det.
  Leila på Facebook, måste kolla in det!

  Go´natt...
  (Har skrivit ett meddelande till dig på mitt senaste inlägg...)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är! Jag blir imponerad av beslutskraft och det verkar du ha här!

  Önskar jag kunde skriva, "fuck it nu kör vi" men jag hoppar än så länge, lite annat som måste på plats innan jag känner mig redo att starta "mitt nya"....:)


  Jag kommer heja på bara så du vet, och inget fusk!!
  Kram Loella

  SvaraRadera
 4. Härligt! Jag är på, håller på att försöka slut med cola och choklad. Men även att röra på mig med, det gick kanon under lovet, men nu är jag tillbaka i vardagen och .det är så himla mycket segare då. Men nu jäklar! )
  Vad kul att du gillade badrumslösningen :)
  Önskar dig en bra kväll och lycka till :)
  /Helena

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥