tisdag 11 januari 2011

Fabrikens tisdagstema 2

Tittut! 


 
Idag är mitt första inlägg som medlem i Fabriken, vars idé är att man tillsammans med andra utbyter idéer och inspiration om inredning. Varje tisdag körs ett speciellt tema och dagens är: djur i inredningen. Först tänkte jag att jag ju absolut inte har några som helst djur i mitt hem, men så kom de fram.....ju mer jag tittade hemma, desto mer fann jag.....dalahästar, fårskinn, fågelbrevklämmor och så dessa....
Jag kan inte riktigt minnas varifrån jag fått dem, men tror att det är av morfar. Hur som, så har jag alltid tyckt väldigt mycket om dessa små apor och jag placerar dem gärna på ett ställe där jag ser dem varje dag. 


Tydligen gillar jag tanken på att mötas av djur i vardagen för i köket fann jag en annan djungelinvånare....lejonet, som immigrerat från souvenirbutiken på Ålborg zoo :-)Jag tycker om det lekfulla och gillar att bli överraskad av udda saker på oväntade ställen. Det får iaf mig att dra lite på smilbanden och vem vill inte ha ett lejon i köket (eller var det en jaguar i garaget jaja, något av det duger ;-) )?Nu ska jag ta mig ett glas rött och bara njuta av kvällen!.

4 kommentarer :

 1. Hej min fina vän, du har gått med i fabriken. Funderat på det jag med, får se hur det blir. Tänkte på det i morse då jag såg att det var djur på temat. Det enda jag har i den vägen är skinnjacka, skor osv. Pinsamt det skulle varit o visat det! Dina djur är jättefiffigt tänkt!
  Låter skönt med ett glas vin, kanske gör detsamma...KRAM Tina

  SvaraRadera
 2. Hej du fining!

  Vad roligt att du är med i fabriken med nu, jag tycker det är jättekul, och det utmanar en lite också..Dina apor är ju roliga, inte se inte tala inte höra...som bästa väninnan ju ;)

  Tack söta för dina uppmuntrande ord hos mig!
  De värmde gott ska du veta.
  I morgon blir det äntligen jobb.
  KRam Loellan

  SvaraRadera
 3. Hej igen, låter som södra Frankrike skulle passa er. Flyg till Marseille m Ryan Air, vidare m bil till Cassis, Aix, Luberondalen, Avignon, Chateau Neuf du Pape, Gigondas mm. Helt underbar rutt. Kolla min flik resor, Nyons är ett ställe som ni måste boka in er på. Den här rutten är såå fin, lavendelfält, mysiga byar och inte minst vinerna. Vi brukar bo i Cassis..nu tar platsen slut på bloggen, kram Tina

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!

  De små aporna kommer från morfar och mormor, aporna fanns hemma när jag var liten. Vad roligt att du har dem nu och tycker det är roligt att titta på dem.

  Kram mamma

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥