måndag 10 januari 2011

house doctor 2011
Första arbetsdagen avslutad! 
Bara xxxx st kvar tills nästa ledighet.
Har ni också börjat jobba igen?Jag hade självklart hellre varit ledig och tex fixat klart med hallen, men det var ändå helt ok att köra igång igen. En lite roligare nyhet denna måndag är dock att HouseDoctor släppt sin katalog för 2011. Massor av fina saker har de.....och allt känns vårligt och fräscht! 
Love it!

Foto: house doctor


 
Det är så fint med svävande ballonger med sidensnören i ändan.....idé till bröllop kanske? Sen har jag en förkärlek för vackra kärl, gärna med gradbeteckning, så att man kan använda dem för att mäta mjölk, mjöl mm.
Foto: house doctorJag drabbades just av en galet stark längtan till sommarfester med goda drinkar och varma, sena kvällar. Lite blädder i katalogen till så känns det kanske inte så långt borta :-)Stor kram
 .

4 kommentarer :

 1. Härliga bilder, såg lite av det vårens nya HD i Danmark. Ballonger med sidenband måste jag bara fixa till någon gång. Jag drömmer mig också bort lite idag, känner mig komatrött idag..tänk sommarfester i det gröna. Vad jag längtar!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Mmm härliga bilder!!!

  Har du en naturlig koppling via ditt jobb eller så till House doctor?..
  Visst bli man helt tossig av allt det våriga som kommer nu..

  Kram Loellan

  SvaraRadera
 3. Om du är intresserad av vinresor till Frankrike, kan jag rabbla dem i sömnen..tror jag varit i alla förutom Jura i östra Frankrike. Maken är en Munskänk och gillar franskt vin, jag gillar franska inredningsbutiker och lite vin, förstår du- en bra kombo mao...fråga gärna om du undrar något.

  Kramis Tina

  SvaraRadera
 4. Tack Marie för din trevliga kommentar idag:-) Du ska veta att jag blir också glad varje gång jag är inne hos dig. Du skriver om sånt som jag gillar!

  Som House Doctor, var inne på hemsidan igår och de har verkligen mycket "jag vill ha saker"...

  Kram Helena

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥