torsdag 20 januari 2011

Absolut bästa kavringen 

Tjohopp!


Hoppas att ni haft en bra dag! Jag gillar torsdagar för då är det snart helg och jag har fått en kick-start på den känslan tack vare att vi snart får sällskap för filmkväll. Mys de luxe! Men innan det tänkte jag hinna slänga ihop ett bröd att bjuda på när de kommer. Visst luktar det så gott med nybakt!
 

Så här ser receptet ut!Jag åt det här brödet för första gången hemma hos vännen A och jag fastnade direkt! Det är supergott och håller sig färskt länge. Dessutom är det superenkelt, det enda som behövs är lite tid i ugnen och då kan jag städa lite så länge :)

 

 
Stor kram!

6 kommentarer :

 1. Tjoho, hej Marie!
  Det brödet ska jag absolut testa! Kavring är så gott med en lagrad bit ost på, nu är matlusten på väg märker jag. Ska själv fixa en god sallad med oxfilé, har en del att ta igen...kolla in "vårt" fik inne hos mig. Kanske kan jag bjuda dig på "du vet vad" framöver..

  KramTina

  SvaraRadera
 2. Gillar nybakat bröd. Det bästa som finns.
  Ditt recept ska jag ta och prova.
  / Kia

  SvaraRadera
 3. Gottgottigottgott.....:)
  Det är verkligen det bästa som finns med nybakt, och kavring är mums...gärna med sill eller inlagd strömming på....MUMS!

  Hoppas det blev mys med besök..

  KRAM Loellan

  SvaraRadera
 4. Nybakat bröd, finns det något bättre och det bästa är ju när man bakat själv!!
  Jag lyckas inte så värst med bröd. Ska kanske testa ditt recept...

  Jag är kär i dina rosa burkar kaffeburken är så söt, vad står bredvid den?

  Kram från mig

  SvaraRadera
 5. Jag älskar doften och smaken av nybakt bröd! Och det var lika gott igår som alltid och det beror inte på att jag är nån mästerbagare utan på receptet.

  Bredvid kaffeburken (som när jag köpte det innehöll det äckligaste kaffet jag smakat) står min spiceboy, superbra och rolig kryddkvarn :)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar Kavring och tackar för receptet. Detta ska jag prova.

  Ha en fin lördag.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥