fredag 28 januari 2011

Au revoir Västerås
Godkväll!
Hoppas att ni har det bäst denna fredagskväll. Efter en lång vecka sitter jag nu på tåget tillbaka hem. Det ska blir så sjukt skönt att kunna ta en dusch, byta kläder och bara krypa upp i soffan med sitt eget té och en stor skål popcorn.Det jag saknar mest av allt när jag är borta är alla välbekanta dofter och saker, de vanliga rutinerna....jo, rutiner kan vara fantastiskt skönt! Man säger ju att man vill komma iväg för att få lite ombyte och nya intryck, men efter en vecka i en kompakt kurs/hotell/restaurang-bubbla känns det faktiskt som skön omväxling att få sova i sin egen säng. 
Jag, några timmar och fräschhetsgrader tidigare :)Det lustiga med att bo borta är ändå att man så snabbt kommer in i nya rutiner, som att varje dag på väg till jobbet stanna till i Pressbyrån och se om de fått in någon ny tidning.

Oj, nu måste jag kila ut och köpa en latte....tåget gör just ett kort stopp i Göteborg innan det bär av igen. Det gäller att vara pigg när jag kommer hem, så att man ändå kan få lite fredagskväll innan man somnar.Ha det bäst!

5 kommentarer :

 1. Skönt för dig att fredagen är här och att du kan åka hem. Borta bra men hemma bäst...

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en riktigt härlig helg hemma. Borta bra men hemma bäst!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Skönt att åka hem nu kan jag tro!
  Du har en utmaning att hämta hos mig
  (om du inte redan sett det?);)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Så sant så sant, känner igen mig i varje ord..
  Njut nu av din ledighet i bästa hemmet!

  Kram Loellan

  SvaraRadera
 5. Förstår dig precis!! Allt är härligt på sitt sätt!
  Kram:)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥