måndag 29 november 2010

Vit brandsläckare från HousegardHejsan!
Är ni insnöade i hemmen?
Jag har tur ( eller otur beroende på hur man ser det ) som fortfarande kan komma ut med bilen och ta mig till jobbet.


Som ni som följer bloggen säkert förstått har jag en lite kluven relation till eld och levande ljus. Jag älskar värmen man får vid kaminen och tycker att det är hur mysigt som helst med levande ljus, men samtidigt är jag livrädd att det ska börja brinna.
Så dagens inlägg blir om en sådan praktiskt sak som en brandsläckare. För vem vill inte ha en sådan hemma? Jag tycker att det känns som en självklarhet att man vill ha en om olyckan skulle vara framme. Kruxet för min del är dock att jag verkligen inte gillar den ilsket röda färg man är van vid. Men så såg jag att det finns en vit variant från Housegard som jag lätt skulle sätta upp hemma. Sen är det så bra  att man just nu kan vinna en sådan på Feminas hemsida, där man även kan vinna ett fint armband från Sahara.


Lycka till!


Ps1...brandsläckaren är ett hett julklappstips till mig ;) Den finns iaf med på önskelistan.
Ps2...om vill ha en extra rolig släckare kan man titta in på franska sidan Fire Design
4 kommentarer :

 1. Den där brandsläckaren är SÅ fin! Klart ni ska ha en sån hemma, som har kamin och allt.

  Ett "hett" tips til: Såg på stan idag att det finns jättefina brandfiltar med röda korsstygnsbroderier. Minns inte vilken butik det var jag var inne i, KAN ha varit Norrgavel eller Grandmas, men hittade dem efter lite googling på nätet:

  http://www.stgeorge.se/brandfilt-korsstygn-lotta-friberg-design.html?utm_source=kelkoose&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=St+George+Brandfilt+Korsstygn+Lotta+Frib

  Till och med jag blir sugen på lite säkerhetsattiraljer till hemmet :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för din fina kommentar! Vilken fin blogg Du har, det är många inlägg här som faller mig i smaken :) Här kommer jag fortsätta att kika in då och då!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken mysig blogg du har! Jättefina brandsläckare, verkligen tryggt att ha så här i adventstider. Ha en fin dag!
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Vilket bra tips Cissvännen! Jag känner igen att jag också sett sådana brandfiltar men har liksom glömt bort dem. Jag ska absolut köpa ett rescue-kit just utifall! Det brann faktiskt i mitt gamla bostadshus och då kom de nyinstallerade bransläckarna till anvädning.

  Jag ser massor fram emot söndag och vår Hagadejt C :)

  Stor kram
  Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥