måndag 1 november 2010

Söndagsfika på Da matteo


 Äntligen måndag!


Jag brukar inte vanligtvis tjoa över att det är första dagen i arbetsveckan, men just denna måndag är speciell. Denna måndag 1/11 får vi nämligen nycklarna till huset och kommer att träffa mäklaren och säljarna vid tre. Sen blir det raka vägen ut till halvön! TJOHOOO!Igår var alltså sista dagen i stan och hur kan man fira det bättre än med en äkta stadsfika? Under den senaste veckan har jag byggt upp ett gigantiskt kaffesug och efter att ha konstaterat att supermysiga Biscuit var stängt landade vi på Da Matteo i Viktoriapassagen. Där är nästan lite utomlandskänsla och jag tror faktiskt att det är ett rätt välbesökt turistmål. Dessutom är kaffet hur gott som helst och jag stillade mitt begär....tillfälligt iaf :)

Finfin mjölkblomma i kaffet och
smarrig frukostmacka med parmaskinka.
Mums!

 

Vad sitter jag och drömmer om?
Kanske är det julsaker! 

Da Matteos granne Granit hade fått in mycket fint inför julen. 
Hela affären doftade dessutom massa jul av kanelstänger utspridda runt om i butiken.
Ha en bästa-måndag!
Kram
MPS. Om ni inte satt glöggen ännu, är det dags att göra det nu.
Recept på dunderglögg finns här!

2 kommentarer :

 1. Vad kul att få nycklarna till ert första hus! Det är en speciell känsla. Kommer ihåg att jag renoverade i tankarna varenda kväll när jag lagt mig. Ett råd som kan vara väldigt svårt att följa är att bo in er innan ni börjar tokrenovera. Man hinner ändra sig flera ggr om, men lite kan man ju göra, det är ju bara att ändra om man skulle ångra sig ;-)

  London var helt fantastiskt! Jag kom hem med både det ena och det andra "fyndet". Hunterstövlar, Barbourjacka till mig och älsklingen och en massa andra roliga kläder. Hittade en butik som hette "All Saints" som hade jättefina kläder! Går att beställa på nätet :-)

  På lördag beger jag mig till din stad för dejt med en fin vän och med Håkan Hellström. Ska passa på att shoppa lite innan Håkan-dejten. Har fått tips på att Grönbergs Interiör ska vara en bra butik, ska absolut utforskas! Har du varit där? Dum fråga kanske....

  Njut av första kvällen i ert nya hus! Ser framemot bilder :-)

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Det är fantastiskt roligt att nu bo i huset. jag ska verkligen försöka följa rådet att bo in mig innan man börjar köpa möbler som fattas och tapetsera för mycket.

  De senaste två kvällarna har dock helt ägnats åt att fräscha upp sovrummen ( man vill gärna få bort alla hål och märken som var där och fräscha upp lite ) och måla om köket. Sen kommer det roligaste...att få flytta in våra möbler och kunna börja bo på riktigt.

  Det känns väldigt skumt att vakna upp nu på morgnarna. Cirklarna är rubbade, på ett bra sätt :)

  Hoppas att du hade en bra helg Jessica! Det lät ju jättespännande med en dejt med Håkan Hellström!! jag såg honom på WoW förra året och blev helt frälst. Kanonkonsert som gick rätt in i hjärtat.

  Grönbergs interiör är mysigt tycker jag. Har massa fint och man får inspiration så det räcker och blir över :) Härligt!

  Stor kram
  Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥