tisdag 12 oktober 2010

Och störst av allt är kärleken


 

I morse fick jag bevittna en så fin scen! Det stod en kvinna och väntade utanför ett garage och bara det att någon var just där såpass tidigt gjorde att jag tittade till. Så plötsligt lyste hon upp! Hon hade fått syn på en man kom mot henne. Och det högg nästan till i hjärtat så vackert deras möte var. De var så ömma mot varandra. Jag kände mig nästan som en tjuvkikare, men kunde inte låta bli att få en skymt av deras fina återförening.Så alla ni som har någon att klämma på; barn, käresta, föräldrar, vänner...krama dem och kyss dem och verkligen mena det! För när allt kommer omkring är kärleken och närheten till andra det finaste vi har.Kanske världens sötaste havsuttrar!


KRAMImages courtesy of Wikimedia

3 kommentarer :

 1. Hittade in på din blogg och ville bara säga hej :) Vilken feelgood-blogg! Superhärlig! Lycka till med hus och allt. Kanske springer vi på varandra på Ikea snart igen ;)
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline, vad roligt att att du hittade till min blogg! Det är så himla kul att skriva några rader och visa fina bilder! Såg att Isac också har en men jag kunde inte läsa. Man är ju lite av en snok och blir nyfiken ;)

  Hoppas absolut att vi springer på varandra igen. Antar att det blir många turer till olika möbelaffärer framöver :)

  Hoppas att ni har det bra. Hälsa de som jag kände som är kvar på radiofysik!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Ja, visst bloggar han :) Jag skickar en invite om du vill kika. Vi har mor- och farföräldrar långt borta så jag tyckte att det var ett bra sätt för dem att hänga med. Den är inte hemlig alls och den handlar bara om Isac. Blir lite sugen på en "egen" blogg....vi får väl se.

  Ha en mysig kväll!
  Kram Caroline

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥