söndag 5 september 2010

Hur kan det komma sig...

.
.
.
Visst är det skumt att jag varje höst tycks köpa en ny "helt perfekt" höstjacka, som jag ska kunna ha flera höstar framöver, men att jag nu efter sommaren inte har någon jacka som jag känner mig riktigt bekväm i? Mystiskt är vad det är :) Idag tittade jag runt lite på stan och hittade faktiskt tre fina jackor!! Sen får vi se om jag fastnar för någon på riktigt eller om jag pusslar och trollar med de ytterplagg jag redan har. En fin sjal eller halsduk kan göra underverk för att få kläder att passa ihop och knyta ihop en stil ♥


2 kommentarer :

 1. Förstår ditt "problem" :-) Jag har jeansjacka från Sisley när det inte är för kallt, gärna med en fin scarves. Förra året köpte jag en fin skinnjacka i brunt/bordeaux för de kommande lite kyligare dagarna. I år ska jag satsa på Barbour International jacket i svart. Jeansjackan har jag haft i 10 år och den är väldigt klassisk i modellen. Skinnjackan kommer jag säkert tröttna på så småningom men Barbourjackan som också är väldigt klassisk är jag säker på att den kommer att få följa med många höstar och vårar framöver.

  Lycka till i jackdjungeln!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Roligt med kommentarer!

  Det låter som att du har flera fina jackor Jessica! A som figurerar lite här och där i bloggen köpte just en i brunt skinn som hon redan gillar massor och killen är helt såld på Barbours modeller :)

  Just nu har jag en svart stickad storkofta från Hunky Dory, men det lär snart bli för kallt. Då får jag nog ta min svarta skinnjacka ändå. Den har inte använts så mkt som den borde och är faktiskt fin!

  Annars har jag sett en fin trench på Mango.... kommer i ett senare inlägg.

  Kram!
  Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥