tisdag 31 augusti 2010

Teparty i brittisk anda


Foto: Henri LloydFoto: Newhouse
Foto: Tom Joule

 Det är inte bara Hilfiger som satsar på klassiska snitt i höst. Även Henri Lloyd, Newhouse och Tom Joule har härliga kläder för höstpromenader med stil. Själv tycker jag att det är härligt romantiskt  och tjusigt med klänning och stövlar som går upp över knäna för att värma. Mysfint!


Som svar på min egen fråga om vilken karaktär man själv skulle matcha, måste jag nog säga att det nog inte är någon. Osminkad och med håret i superpraktisk tofs brukar jag få springa och anlända med andan i halsen till samåkningsbilen. Det är knappast en bra grund för att se sådär polerad ut :) Jag får helt enkelt invänta nästa modevåg som förhoppningsvis är casual crazy...


Go girls, love your own look!

2 kommentarer :

 1. Åh, jag gillar verkligen den vänstra NewHousetjejens outfit! Har liknande byxor från Massimo Dutti och kavajen skulle jag gärna köpa. Hittade hit från HoP, du har en jättefin blogg som jag definitivt kommer att besöka igen.

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir att du tycker om min blogg, Jessica!

  Jag har faktiskt också ett par liknande byxor just från Massimo Dutti :) Har dem idag till svart kavajliknande kofta från HM.

  Du är så välkommen att titta in igen!
  Ha en fin dag!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥